Kom og Dans Viborg

Dans for par, singler og venner, socialt fællesskab, hygge og masser af motion – det er Kom og Dans Viborg

Vi danser Swing og Rock’n Roll hver torsdag på Overlund skole. Kom og Dans Viborg er en lokalafdeling under Kom og Dans Danmark.

Vi er ikke en traditionel danseskole, men en forening hvor alle er velkomne, du behøver ikke at have danset før. Vi skifter hele tiden partner, og får derved lært at danse med alle. Dette gør, at man kan komme som par, alene eller med en ven eller veninde

Der startes nye hold op i januar og august, hvor der bliver afholdt 2 gratis intro-aftener

Kom og Dans stammer fra Norge, hvor det blev startet af en mand ved navn Johan Fasting i 1970′erne. Johan har fra starten forskelliggjort sit danse-oplæg ved at opstille sociale formål:

– at arbejde for et socialt miljø omkring dans, hvor alle kan være med – gennem dansen at fremme danseglæden, fysisk udfoldelse  og socilat samvær – ikke at blande dans og alkohol for på den måde at højne dansekvaliteten og danseglæden

Udover undervisningen arrangeres der danseaftner rundt om i de forskellige klubber for alle medlemmer af Kom og Dans Danmark, hvor man bare nyder dansen og en hyggelig aften med god forplejning og tid til lidt snak. Der bliver ligeledes arrangeret forskellige kurser og weekendarrangementer i løbet af året for alle medlemmer rundt om i landet.

Vil du vide mere se www.komogdansviborg.dk eller kontakt bestyrelsen for KOD, Viborg