Babysalmesang

Hvorfor og hvordan?

At synge for sin barn er en kærlighedserklæring i musikalsk form!

Når man synger for og med sit barn, formidles følelser af nærvær, ømhed og glæde.

Ud over den nære kontakt, der skabes mellem den voksne og barnet under sangen, vil barnets sanser blive stimuleret gennem de ting, jeg viser, musikken, lyset, akustikken kærtegnene,bevægelserne og kropsvarmen.

Både de varme følelser, der opstår og det at modtage forskellige fysiske sanseindtryk er med til at danne et væsentligt og godt grundlag for det lille barns videre udvikling.

I begyndelsen vil en gang vare ca. 30. min., som efterhånden udvides til 3 kvarter.

Tiden vil blive fyldt ud med sang, dans og anden rytmisk bevægelse, kigge på sæbebobler, gynge i tæppe, berøring, lytte til forskellige lyde m. m.

Babysalmesang er for alle babyer mellem 0 og 10 måneder og deres far eller mor, bedsteforældre, ung pige i huset eller en anden voksen, der står barnet nær.

Det er mandag formiddag, det foregår, og det koster ikke noget. For ydeligere oplysninger kontakt:

Tove Kallestrup tlf. 20861158, mail Aktiver JavaScript for at se email

Birgitte, der har deltaget på første hold, skriver:
“Jeg holder i øjeblikket barselsorlov med mit tredie barn, Oscar. Min erfaring er, at jeg i en barselsperiode hurtigt oplever at have rigeligt at se til. I særdeleshed denne gang, da familien tæller flere børn. Alligevel prioriterer jeg at deltage i “salmesang for babyer” hver uge, da Oscar helt åbentlyst nyder at være med. Til forskel fra så meget andet af det Oscar, som yngste af tre, udsættes for, er det der foregår ved “salmesang for babyer” helt på hans præmisser. Vi har heldigvis også stille stunder hjemme og kunne i teorien synge og gøre præcis det samme dér, men ved at mødes i kirken er der det sociale aspekt og desuden får vi så at sige det hele serveret samtidig med at lyset og akkustikken i kirkerummet skaber den helt særlige stemning, som jeg tror Oscar også er begyndt at genkende og forbinde med noget rart.”