- Se alle bidragsydere Her

9. okt.: Temadag om Houlkær kirkes missionsprojekt

Temadag om Houlkær kirkes missionsprojekt søndag d. 9. oktober

Program:
10.30 Gudstjeneste
Kirkefrokost
Aktiviteter for børn/foredrag for de voksne
Temadagen slutter senest kl. 14.30

Gennem flere år har Houlkær kirke støttet en sundhedsklinik i Den centralafrikanske Republik. Et mor/barn center, hvor gravide/fødende kvinder har modtaget hjælp, hvor børn er blevet behandlet, og mødrene undervist i sundhed og ernæring.

Gennem årene har vi løbende fået nyheder fra centret – bla. gennem Anna Grethe og Olav Møller, som har været udsendt til centeret. Nu har vi så den store fornøjelse at være vært for centerets daglige leder, Cathrine Naabeau. I uge 40 medvirker Cathrine ved flere forskellige arrangementer i Houlkær kirke.

Det hele kulminerer med en temadag søndag d. 9. oktober. Vi starter med en temagudstjeneste, hvor Cathrine vil medvirke. Gudstjenesten er tilrettelagt sammen med medlemmer af menigheden. Vi forsøger at tale til flere sanser og bruge andre udtryksmidler end sædvanligt.

Efter gudstjenesten er der en afrikansk kirkefrokost. Mens de voksne hører Cathrine fortælle om sit arbejde og de store udfordringer, hun møder, vil der desuden være aktiviteter for børn. Det skal nemlig være en dag, hvor vi får Afrika ”under huden” – uanset alder!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.