- Se alle bidragsydere Her

12. nov. Kirkekoncert: Efterårskoncert

Kirkekoncert lørdag 12. nov. kl. 16.00: Efterårskoncert

Ved en kammermusikkoncert optræder fløjtenist Marianne Leth, sopran Birgit Lyngholm og organist Tine Fenger. Anledningen er en forestående eksamen, idet Tine Fenger som led i sit kandidatstudium i kirkemusik ved Det jyske Musikkonservatorium skal til eksamen i kammermusik i december måned. Koncerten her bliver således en generalprøve for de tre musikere, som dog allerede er ganske rutinerede:

Marianne Leth er uddannet fra Det jyske Musikkonservatorium, anmelderrost debut i 1999. Er siden 2007 fastansat i Randers Kammerorkester.  Spiller i flere kammerensembler og har udgivet flere CD’er

Birgit Lyngholm er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium og har sunget på bl.a. Det ny Teater, Odense Teater, Folketeatret, Det danske Teater og Hofteatret. Af større roller kan nævnes: Maria fra West Side Story og Papagena fra Tryllefløjten.

Tine Fenger er oprindelig uddannet pianist fra DjM i 1992, men forventes at afslutte sit organiststudium med kandidateksamen 2012.  Optræder hyppigt på begge instrumenter hhv. som solist og akkompagnatør i en række sammenhænge. Tine er til daglig organist i Ans og Grønbæk kirker.

Programmet til koncerten lægger sig tæt op af Alle Helgen med sine mørke efterårstoner, men peger også forsigtigt frem mod jul med arier fra Messias. Vi skal høre musik af G.F. Händel, J.S. Bach, Frank Martin og Gustav Nordquist.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.