- Se alle bidragsydere Her

Julelysene tændt i Houlkær

Så blev det atter jul i Houlkær – om end lysene til træet først nåede frem i allersidste øjeblik.

Så blev det atter jul i Houlkær – om end lysene til træet først nåede frem i allersidste øjeblik.

Det var lige før, det var ved at blive kritisk. Lyskæden nåede først frem i allersidste øjeblik, da det store juletræ på Houlkær Torv skulle tændes 27. november.
Viborg Kommune havde – viste det sig – ”støvsuget” forhandleren for LED-lyskæder, og nye forsyninger måtte derfor med kort varsel importeres fra Sverige.
Men det lykkedes! Og lokalbefolkningen kvitterede med et flot fremmøde. Et kvalificeret bud er, at mellem 100 og 120 Houlkær-borgere var på plads, da julelysene i Houlkærcenteret blev tændt for første gang i 2009.
Menighedsrådsformand Carsten Marcussen bød velkommen, og sognemedhjælper Tove Kallestrup holdt en fin tale om lysets betydning i den mørke vintertid, inden lysene blev tændt. (Næste år skal arrangørerne nok sørge for at fremskaffe en mikrofon, så alle kan høre, hvad der bliver sagt).
Traditionen tro blev der også sunget et par julesange i dagens anledning – med Lene Lange, assisterende distriktsleder på Kildehaven, som en særdeles kvalificeret forsanger.
Efterfølgende var der gløgg og æbleskiver, doneret af Initiativgruppen Houlkær, og serveret af beboere fra Boligselskabet Viborg.
Juletræet og den fine, nye lyskæde er finansieret af Superbrugsen Houlkær, Superkiosken Houlkær, Houlkærsalonen, Houlkær Bageri, Houlkær Bodega, Houlkær Centerets Pizzeria, Houlkær Kirke, Houlkær Bibliotek og Boligselskabet Viborg.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.