- Se alle bidragsydere Her

Et knaldhamrende godt projekt

 
Op imod 60 lokalpolitisk interesserede havde fundet vej til vælgermødet på Houlkærskolen – og de fyldte godt op på lærerværelset.

Op imod 60 lokalpolitisk interesserede havde fundet vej til vælgermødet på Houlkærskolen – og de fyldte godt op på lærerværelset.

 Politikere havde kun ros til overs for halplaner på vælgermøde i Houlkær

Ingen konkrete løfter – men til gengæld heller ingen nedadvendte tommelfingre.
Det var det umiddelbare facit for drivkræfterne bag planerne om en om- og udbygget Houlkær-hal, da de onsdag før kommunalvalget præsenterede deres projekt for en række af kommunens toppolitikere – samlet til vælgermøde på lærerværelset på Houlkærskolen.
”En rigtig god idé”. ”Kakao for øregangene” og ”Et knaldhamrende godt projekt” var blot nogle af de positive kommentarer, halprojektet fik med på vejen fra politikerpanelet.
– Dermed har vi nu nogle positive, politiske tilkendegivelser, som vi kan gå videre med til bl. a. Lokale- og Anlægsfonden.
– Ret meget længere havde vi nok heller ikke forventet, at vi kunne nå i denne omgang, konkluderer Henning Bruun-Schmidt, som udover at være formand for Houlkær IF og dermed en af ”arkitekterne” bag halplanerne også optrådte som dirigent på vælgermødet.


Godt et halvt hundrede lokalpolitisk interesserede dukkede op til vælgermødet, som var arrangeret af Initiativgruppen Houlkær.
Dertil kom et politikerpanel bestående af Ib Bjerregaard (V), Søren Gytz Olesen (SF), Flemming Gundersen (EL), Ejner Bank Andreasen (K), Ove Kent Jørgensen (DF), Knud Gaarn Larsen (KD), Karin Gaardsted (S) og den radikale Kenneth Mortensen.
De aktuelle planer om at udbygge Houlkær-Hallen med en hal 2 og en to-etagers mellembygning, som bl. a. skal tjene som nyt tilholdssted for Fritidsgården, fyldte naturligt nok en del i debatten, men også emner som trafik, folkeskolen, psykiatrien og Viborgs synlighed på Danmarkskortet blev berørt i løbet af de godt to timer, vælgermødet varede.
Et af aftenens mest konkrete udsagn kom fra SFs Søren Gytz Olesen, der selv bor på Skovbakkevej.
– Det er simpelthen uanstændigt, at der stadig ikke er etableret en cykelsti fra Houlkær til Viborg midtby langs Røddingvej/Nørremøllevej.
– Den må og skal vi have anlagt i den kommende fire års periode, erklærede han.

 

Læs mere om vælgermødet i det kommende nummer af Houlkær Nyt

Borgmesterkandidat Karin Gaardsted (S) var på hjemmebane i Houlkær – og optrådte endda i indtil flere udgaver…..

Borgmesterkandidat Karin Gaardsted (S) var på hjemmebane i Houlkær – og optrådte endda i indtil flere udgaver…..

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.