- Se alle bidragsydere Her

Lottovinder har meldt sig

 

Anne-Sofie Krogh Sørensen har fået en flyvende start som ny daglig leder af Superkiosken i Houlkær. En lottogevinst på godt 11,2 mio. kroner har naturligt nok været med til at sætte lidt ekstra fokus på butikken.

Anne-Sofie Krogh Sørensen har fået en flyvende start som ny daglig leder af Superkiosken i Houlkær. En lottogevinst på godt 11,2 mio. kroner har naturligt nok været med til at sætte lidt ekstra fokus på butikken.

Lottokupon købt i Houlkær-kiosk udløste gevinst på 11,2 mio. kroner

Det havde næsten været for kreperligt, hvis så mange rare penge aldrig var kommet til udbetaling.
Men sådan går det så heldigvis heller ikke…..
Omkring en uge efter at den heldige købte sin onsdagslottokupon i Superkiosken i Houlkær, har vinderen nu henvendt sig til Danske Spil og indløst gevinsten på godt 11,2 mio. kroner.
Om Houlkær-området dermed er blevet en millionær rigere, står dog fortsat hen i det uvisse.
– Vinderen har valgt at være anonym, og det skal selvfølgelig respekteres. Jeg ved ikke engang, om lottovinderen er lokal – eller blot har købt sin lottokupon i Houlkær i forbifarten, fortæller Superkioskens nye butikschef, 22-årige Anne-Sofie Krogh Sørensen.
Anne-Sofie Krogh Sørensen har i omkring fire år været ansat som ”menig” medarbejder i kiosken. Dermed ved hun også, hvad hun går ind til, efter at hun netop har afløst sin mor, Birgitte Høgedal, som daglig ansvarlig for Superkiosken og dens i alt 20 ansatte.
At generationsskiftet så oven i købet er blevet ”krydret” med en lottogevinst i millionklassen, ser den nye butikschef blot som en ekstra appelsin i turbanen.
– Det er mig bekendt første gang, der er faldet så stor en lottogevinst i Houlkær-området, og det har naturligt nok været med til at stimulere spillelysten – og i det hele taget sætte lidt ekstra fokus på Superkiosken, konstaterer Anne-Sofie Krogh Sørensen med slet skjult tilfredshed i stemmen.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.