- Se alle bidragsydere Her

Go’ Nat Idræt på 15. år

Drenge og piger. Børn og voksne. Alle kan være med, når der spilles fodbold i forbindelse med Go’ Nat Idræt.

Drenge og piger. Børn og voksne. Alle kan være med, når der spilles fodbold i forbindelse med Go’ Nat Idræt.

Nye kræfter er kommet til i kredsen af arrangører

I den ene ende af hallen løber en halv snes fodboldspillere rundt og spiller til to mål. I den anden jonglerer en flok piger med hulahop-ringe, og midt på halgulvet er der livlig aktivitet på Air Track’en, som også denne aften ser ud til at være et sikkert hit.
Go’ Nat Idrætten i Houlkær har netop taget hul på sin 15. sæson, men selv om tilbudet ikke længere kan hævdes at have nyhedens interesse, strømmer den lokale ungdom stadig til i stort tal for at dyrke idræt for sjov. Uden utidig indblanding fra strikse idrætslærere eller ambitiøse trænere.
En halv time efter at dørene til hallen er åbnet, har mindst et halvt hundrede børn i seks til 12 års-alderen indtaget snart sagt alle afkroge af Houlkærhallen – og dét har stort set været mønsteret, lige siden Go’ Nat Idrætten blev introduceret i 1994.
– Vi har en enkelt gang oplevet, at der kom 110 af de yngste Go’ Nat Idræt-udøvere, men i gennemsnit ligger vi på 60-70 børn i aldersgruppen fra 0. til 5. klasse – og lidt færre af de unge fra 6. klasse og opefter, konstaterer Anders Bitsch, som efterhånden er en af de lokale veteraner i Go’ Nat Idræt-sammenhæng.

I alt ti år har han været med som frivillig, og de seneste fem-seks år er det ham, der sammen med Peder Svenningsen og Poul Erik Amtrup har stået med hovedansvaret for de syv årlige lørdags-arrangementer i Houlkær Hallen.
Nu er tiden imidlertid ved at være moden til et ”generationsskifte” i arrangørkredsen, mener Anders Bitsch og Poul Erik Amtrup.
Derfor er de to nu trådt et skridt et tilbage og har overladt det overordnede ansvar for Go’ Nat Idræt-planlægningen til et nyt ”triumvirat” bestående af Ole S. Hansen, Allan Toft og Peder Svenningsen.
Anders Bitsch fortsætter dog indtil videre som ”menig” medhjælper i forbindelse med Go’Nat Idræt-arrangementerne.
Men der kan sagtens bruges flere frivillige til at deles om vagterne i Houlkær Hallen…..
– Vi skal gerne op på en 20 stykker, for at vagtplanen kan hænge fornuftigt sammen – uden at alle nødvendigvis behøver at stille hver gang.
– Mange forældre bliver alligevel hængende i hallen, mens deres børn dyrker Go’ Nat Idræt, og derfra – og så til at melde sig som hjælper – er der i virkeligheden ikke ret stort et spring.
– Det handler i bund og grund mest om at være til stede. Måske spille lidt bold med børnene i løbet af aftenen – og så ellers trøste, hvis et barn er uheldig at få en bold i hovedet eller falde ned fra Air Track’en, pointerer Anders Bitsch.
Årets sidste Go’Nat Idræt-arrangement afvikles 28. november, og i 2010 er der allerede sat dato på syv nye aftener med uforpligtende idrætsaktiviteter i Houlkær Hallen: 30. januar, 26. februar, 27. marts, 24. april, 25. september, 30. oktober og 27. november.
Henvendelser vedr. Go’Nat Idræt kan i fremtiden rettes til Ole S. Hansen på tlf. 86673520, til Allan Toft på tlf. 23390309 eller til Peder Svenningsen på tlf. 86672083.
Go’ Nat Idræts-aktiviteterne spænder vidt – og omfatter f. eks. også stavkampe i bedste Robin Hood-stil.

Go’ Nat Idræts-aktiviteterne spænder vidt – og omfatter f. eks. også stavkampe i bedste Robin Hood-stil.

1 comment to Go’ Nat Idræt på 15. år

  • This is a message to the admin. I came to your “Go’ Nat Idræt pÃ¥ 15. Ã¥r Houlkaerportalen” page via Google but it was difficult to find as you were not on the first page of search results. I see you could have more traffic because there are not many comments on your website yet. I have found a website which offers to dramatically increase your rankings and traffic to your website: http://aerotraffic.com/web-traffic/. I managed to get close to 1000 visitors/day using their services, you could also get lot more targeted traffic than you have now. I used their services and got significantly more traffic to my website. Hope this helps :) Take care.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.