- Se alle bidragsydere Her

Ny disco-sæson indledt

IMG_2429
De alkoholfrie diskoteker i Houlkær Hallen blev allerede i forrige sæson afviklet som temafester. Og både til ”Rumfesten” i februar og til Beach Partyet i maj mødte mange af festdeltagerne frem i festlige kostumer.

Optimismen intakt hos arrangørerne – trods et lidt skuffende fremmøde

– Det gik okay – og vi er stadig optimister.
Sådan lyder vurderingen fra formanden for HIFs Venner, Pernille Cornelius, oven på sæsonens første alkoholfrie ungdomsdiskotek i Houlkær Hallen fredag 11. september.
Siden ”afdansningsballet” i foråret har HIFs Venner og Fritidsgården indført nye aldersgrænser, så disco-aftenerne nu udelukkende henvender sig til aldersgruppen fra 4.-8. årgang i folkeskolen.
På den baggrund var arrangørerne også temmelig spændte på fremmødet, og med knap 120 unge diskoteksgæster i hallen, da festlighederne kulminerede, blev forventningerne vel ikke helt indfriet, erkender Pernille Cornelius.
– Vi kunne godt have ønsket os, der var kommet lidt flere, men de, der kom, havde – så vidt vi kunne vurdere – en rigtig sjov aften, og det kan forhåbentlig medvirke til, at de tager nogle af deres kammerater med næste gang.
– Også de unge skal jo lige vænne sig til, at der nu er tale om et rent ungdomsdiskotek, fremhæver hun.

To del-konklusioner har arrangørerne allerede draget oven på september-diskoteket, der blev afviklet under temaet: Bad Taste.
Den ene er, at nabo-fritidsklubberne: Klub Vest, Klub Toftegård og Klub Valhalla i højere grad skal inddrages aktivt i planlægningen.
– På den måde skulle vi gerne på sigt nå frem til, at Houlkær-diskotekerne bliver et samlingssted for alle de unge under Klub X, nævner Pernille Cornelius.
En anden nyttig lære af Bad Taste-partyet i september er, at unge mennesker i 10-15 års alderen ikke – som udgangspunkt – finder den store fornøjelse i at møde udklædte til fest.
– Dét, at vi opfordrer de unge til at møde udklædte, virker tilsyneladende ikke som et ekstra trækplaster, men har snarere den effekt, at det afholder nogle fra at komme.
– Konceptet med tema-fester holder vi stadig fast i, når det gælder udsmykningen og de voksnes påklædning. Men hvis de unge hellere vil møde frem i festtøj end i udklædning – så skal de naturligvis have lov til dét, understreger Pernille Cornelius.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.