- Se alle bidragsydere Her

Så tændes juletræet i Houlkær – kom og vær med den 30. november kl. 17

I Houlkær har det i en del år været tradition, at der stilles et juletræ ved rundkørslen ved Houlkærvej. Ligeså vigtig en tradition er det, at tændingen af træet markeres med en lille begivenhed for bydelens beboere. Det sker den 30. november klokken 17.00

Juletræstændingen foregår under Houlkær Bageriets halvtag, og det er en begivenhed, som plejer at trække mennesker i alle aldre sammen i en halv times tid, hvor man sammen markerer, at julen nærmer sig.

Her er fællessang og korsang. Her er også en kort tale. I år er det Kristian Wesenberg Andersen, redaktør for Houlkær Nyt og redaktionschef på Viborg Stifts Folkeblad, som holder talen. Der er også nedtælling til, at træet tændes samt en dans for børnene rundt om det tændte træ. Og så er der glögg og æbleskiver til alle.

Juletræet og juletræstændingen arrangeres i et samarbejde mellem Houlkærs institutioner og foreninger igennem Initiativgruppen Houlkær. Boligselskabet Viborg på Houlkærvænget har været behjælpelig med at skaffe træ og få det rejst.

Skolen medvirker med sit børnekor. Kirken bidrager med pianist og lydanlæg. Frivillige beboere fra Boligselskabet sørger for varme æbleskiver, glögg, saft og kaffe til alle.

I år vil konfirmander fra Houlkær Kirke desuden samle ind til julehjælp for sognets beboere ved salg af engle fra en lille bod. Træet tændes som nævnt torsdag den 30. november klokken 17.

Der plejer at være fin opbakning til, når juletræet i Houlkær tændes.

Der plejer at være fin opbakning til, når juletræet i Houlkær tændes.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.