- Se alle bidragsydere Her

Sikker 3-0 sejr baner vej til finalen

Drengene fra Houlkærskolen spillede i dag, onsdag, den sidste og afgørende kamp i Viborg Mesterskaberne.

Modstanderen var Sødalskolen, og kampen blev fløjtet op i hård blæst på et lækkert og indbydende græstæppe på Houlkær Stadion foran de mange forventningsfulde tilskuere.

Drengene fra Houlkærskolen var klart boldstyrende og producerede mange chancer uden dog at få bragt sig foran.

En meget veloplagt William Húbertz fik dog ændret på dette cirka 20 minutter inde i kampen efter at været på banen i ganske få minutter. På en stikning viste han sig særdeles koldblodig, og drengene fra Houlkærskolen var foran 1-0. Herefter kom der lidt ro på, og stille og roligt viste drengene momenter af det spil, der har kendetegnet det meste af året.

“I pausen fik spillerne en passende opsang, og der blev lavet få taktiske ændringer, og vores spillere viste højt niveau i anden halvleg. Og specielt de tre spillere, der kom ind fra bænken, samt vores stærke kommunikator og kaptajn  Mads Frederiksen  spillede en rigtig flot kamp. Endvidere uddeler vi store roser til altid hårdtarbejdende og boldsikre Søren Lorentzen og Alexander K. Møller, som det er enhver træners drøm at have i en startopstilling,” sagde trænerteamet Anders Jakobsen og Jacob Flintholm efter kampen. 

“Sejren blev fejret med MEGET højt humør og det vanlige telefonopkald med sejrssang til Pernille (skoleinspektør ). Nu glæder vi os til finalekampen. Vi er ydmyge og glade på egne og ikke mindst Houlkærskolens vegne over at være, hvor vi havde drømt om, tilføjer Anders Jakobsen og Jacob Flintholm.

Et nærmere tidspunkt for finalen kendes ikke endnu, men vil blive meldt ud senere.

Houlkærskolens fodboldhold vandt sikkert over Sødalskolen.

Houlkærskolens fodbolddrenge vandt sikkert over Sødalskolen.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.