- Se alle bidragsydere Her

Fodbolddrenge fra Houlkær ned på jorden igen

Houlkærskolens fodbolddrenge var torsdag formiddag igen i kamp, da de var på besøg på en lækker kunstgræsbane på Nordre skole.

Solen var fremme fra start, og tempoet bar præg af to hurtigtspillende hold, hvor det tekniske niveau var rigtig godt fra begge sider.

Efter en 1 halvleg, hvor der var spilovertag til Nordre Skole, blev der fløjtet til pause ved stillingen 1-1.

Pausen var grundet tempoet tiltrængt for begge hold, og 2. halvleg startede igen med chancer i begge ender. Efter godt 15 minutter kombinerede Nordre Skole sig flot igennem og scorede det afgørende mål til 2-1.

Houlkærskolens drenge er nu under pres inden sidste puljekamp, hvor kravet er en sejr hjemme mod Sødalskolen onsdag den 5. april klokken 10.

“Vi har spillet en rigtig flot turnering indtil nu, og vi vil MEGET gerne fuldende det med en sejr over Sødalskolen og den vej rundt sikre finalepladsen. Der er store forventninger fra skolens ledelse og ikke mindst fra os spillere og trænere om, at vi sikrer en finaleplads. Vi glæder os meget til at vise vores godt 700 elever, at vi fortjener en finaleplads, og vi lover, at vi vil komme buldrende fra start med både fysisk og teknisk flot fodbold”.

“Kort sagt kan man sætte to scenarier op.
1) Der venter en samtale med Pernille (skoleinspektør ) om en flot lønforhøjelse eller
2) Vi (trænerteamet), bliver sendt på tidlig sommerferie,” siger Anders Jakobsen og Jacob Flintholm med et glimt i øjet……

Houlkærskolens fodboldhold tabte til Nordre Skole og er nu under pres

Houlkærskolens fodboldhold tabte til Nordre Skole og er nu under pres

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.