- Se alle bidragsydere Her

Houlkærs fodbolddrenge tordner videre

Drengefodboldholdet på Houlkærskolen har i skoleåret 2016/2017 spillet fodbold som aldrig før, og det skyldes en god og homogen trup, der har vist sig endog meget svær at besejre.
Først blev efteråret brugt på adskillige kampe i den nærmest legendariske Ekstra Bladet Skolefodboldturnering. Efter flere sejre (over Vestre Skole, Hadsund Skole, Nordre Skole og Hurup Skole)  blev regionssemifinalen ude mod Farsø Skole desværre endestationen – et intenst opgør blev tabt med 2-0.
Efterfølgende vandt Farsø Skole regionsfinalen.

Knuste Overlund Skole
Derudover er der startet VM (Viborg Mesterskaberne) op i år på initiativ fra Sødalskolen i Rødding. I dette opstartsår er der tilmeldt seks skoler, og de spiller en “alle mod alle” turnering med en afsluttende finale for de to bedste hold. I efteråret blev det til sejre over Hammershøj Skole og Ørum Skole.
I går gjaldt det så det længe ventede arvefjendeopgør på kunstgræsbanen i Overlund mod Overlund Skole. Her blev styrkeforholdet sat på plads med en knusende 7-2 sejr til Houlkærskolen foran cirka 400 medlevende tilskuere. Dermed mangler Houlkær-drengene kun puljekampene mod Nordre Skole og Sødalskolen, så der venter stadig flere spændende kampe her i foråret
.Houlkærskolen fodbolddrenge

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.