- Se alle bidragsydere Her

Hæder til utrættelig ildsjæl i Houlkær

Stig Jensen blev hædret med årets initiativpris, da Initiativgruppen Houlkær onsdag aften holdt sit årlige repræsentantskabsmøde.

Stig Jensen med det synlige bevis for, at han har modtaget årets initiativpris. Foto: Houlkær Nyt

Stig Jensen med det synlige bevis for, at han har modtaget årets initiativpris. Foto: Houlkær Nyt

 

Spændingen blev trukket til det sidste punkt på dagsordenen, da Initiativgruppen Houlkær onsdag aften som en del af sit årlige repræsentantskabsmøde skulle uddele årets initiativpris.

Den fornemme hæder gik i år til Stig Jensen, som er mangeårigt medlem af Initiativgruppen Houlkær, som har som sin fornemste opgave at skabe liv, glæde og gode rammer for folk i og omkring Houlkær-området. Formand for initiativgruppen, Henrik Søgaard, satte blandt andet følgende ord på Stig Jensen:

– Vi har indimellem diskussioner om, hvem der mest fortjener prisen, men i år var valget faktisk ikke særligt svært. Du har lagt og lægger stadig en utrættelig og fantastisk stor indsats i forhold til rigtig mange ting i Houlkær – ikke mindst vores mange grønne områder. Du har en meget afgørende rolle i forhold til, at vi som initiativgruppe bliver hørt af kommunen og politikerne. Det er ikke mindst din fortjeneste, at de er blevet gjort godt og grundigt opmærksom på, at der er en initiativgruppe i Houlkær, som kæmper for vores område.

– Du er en idémand, du er arbejdsom, du er vidende, og så er du utrolig behagelig at arbejde sammen med. Tusind tak for din indsats, Stig. Den håber vi at have glæden af i mange år fremover.

Stig Jensen var selv overrasket og overvældet over hæderen.

– Ja jeg må sige, at jeg er temmelig overrasket. Tusind tak. Tak for prisen og for det fantastiske samarbejde her i Initiativgruppen Houlkær. Det er virkelig en fornøjelse at være en del af. Tak til jer alle, sagde en bevæget Stig Jensen.

Farvel til mangeårigt bestyrelsesmedlem

En af de andre bemærkelsesværdige ting, der skete på onsdagens repræsentantskabsmøde, var, at det mangeårige medlem af Initiativgruppen Houlkærs bestyrelse/repræsentantskab, Agnes Hahn, valgte at sige nej tak til genvalg. 

– Jeg har været med i rigtig mange år og har fåret lov til at være en del af et kulturskifte i initiativgruppen, og det har været fantastisk spændende at være en del af. Men alting har en ende, og nu synes jeg, at det er på tide at lade nye kræfter komme til. Det har været sjovt, og jeg vil komme til at savne jer, sagde Agnes Hahn, som har siddet som Houlkærskolens repræsentant i Initiativgruppen Houlkær – en plads som nu overtages af Anette Smidt, som det seneste år har været suppleant i initiativgruppen. 

Formand for gruppen, Henrik Søgaard, samt bestyrelsesmedlem Ole Nørgaard var begge på valg og modtog begge genvalg, ligesom Line Sjørring Bundgaard – en af idemagerne bag de succesfulde bagagerumsmarkeder i Houlkærhallen – fik fornyet sit mandat som suppleant. Også Michelle Poulsen fra Houlkær IF blev valgt som suppleant.

Agnes Hahn ønskede ikke genvalg, så efter en årrække i Initiativgruppen Houlkær takkede hun af.

Agnes Hahn ønskede ikke genvalg, så efter en årrække i Initiativgruppen Houlkær takkede hun af.

Formand for Initiativgruppen Houlkær, Henrik Søgaard, bød de knap 20 fremmødte velkommen. Formanden blev genvalgt.

Formand for Initiativgruppen Houlkær, Henrik Søgaard, bød de knap 20 fremmødte velkommen. Formanden blev genvalgt.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.