- Se alle bidragsydere Her

Den nye bog om Houlkær godt modtaget

Der var bobler i glassene og kage på fadet i går, fredag den 23. juni, da den nye bog »Os i Houlkær« blev præsenteret ved en bogreception, der var arrangeret af forfatterne, arkivleder fra Viborg Museum, Dan Ersted Møller, og de to projektledere fra Boligselskabernes Fællessekretariat, Tonie Holmberg og Rikke May Kristthorsson.
Det foregik i Kridthuset på Houlkærskolen, og mange var mødt op for at høre lidt om bogen, der i løbet af den seneste uges tid er blevet puttet i postkasserne rundt omkring i hele Houlkær.
Forfatterne bød velkommen og fortalte om deres arbejde med bogen. Derefter fik dagens æresgæst, den nu pensionerede lektor i byplanlægning Sigurd Wandel, ordet. Det var ham, der i sin tid tegnede stregerne til det, der er det Houlkær, vi kender i dag.
I en meget personlig beretning, der var skrevet som dagbog fra et besøg, han havde gjort i Houlkær dagen i forvejen, fik han sat ord på sin oplevelse af gensynet med bydelen øst for Viborgs centrum. Han var hele vejen rundt blevet mødt med oplevelsen af at føle sig velkommen.

Særligt Houlkær-samarbejde
Henrik Søgaard, formand for Initiativgruppen Houlkær, sluttede talerrækken af med en fortælling om det særlige samarbejde i Houlkær. Det var dagens sidste indslag også et resultat af: Houlkær Kirkes organist Maja Simonsen havde skrevet en melodi til et digt om området, som en frivillig fra Viborg Museum havde sendt til forfatterne. Det blev uropført af medlemmer fra to af kirkens kor til stor applaus fra de fremmødte receptionsgæster.

Bogens tre forfattere. Fra venstre Tonie Holmberg, Dan Ersted Møller og Rikke may Kristthorsson.

Bogens tre forfattere. Fra venstre Tonie Holmberg, Dan Ersted Møller og Rikke may Kristthorsson.

24vsfHoulkærbog 3 24vsfHoulkærbog

1 comment to Den nye bog om Houlkær godt modtaget

 • Annalise Lønstrup

  Jeg har boet på Søbakken 1983-2012 og vil meget gerne købe bogen.
  Er det muligt?

  Mvh
  Annalise Lønstrup
  Asmild Eng 65, Viborg

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.