- Se alle bidragsydere Her

Houlkær skal på hjul

»Move on Wheels i Houlkær« kaldes et projekt, som så småt blev født for halvandet år siden.

Fritidsklub, hal, skole og idrætsforening i Houlkær er initiativtagere, og det politiske benarbejde har byrådsmedlem Marianne Aaris Andersen (S) taget sig af.

»Jeg er meget glad for, at vi i børne- og ungdomsudvalget har besluttet at bakke op om projektet »Move on Wheels i Houlkær« med 200.000 kroner. Der er nu samlet via børne- og ungdomsudvalget og kultur- og fritidsudvalget reserveret 400.000 kroner til projektet,« siger Marianne Aaris Andersen, til Viborg Stifts Folkeblad.

Hun er selv forældrerådsrepræsentant i Klub Gården, der ligger lige overfor plænen, hvor derskal anlægges en bane, som skal give udfordringer til børn, unge og gamle på rulleskøjter, løbehjul og bmx-cykler.

Lokale indsamlinger

Anlægget koster – uden belysning – cirka 800.000 kroner, så nu venter der et arbejde for områdets aktive. De sidste 400.000 kroner skal nemlig skrabes sammen fra fonde og lokale indsamlinger.

»Banen vil give et kæmpe løft til området og vil opfylde et tilbud om at dyrke sport, idræt og socialt samvær på tværs af alder, etnisk baggrund og kultur,« siger Marianne Aaris Andersen til Viborg Stifts Folkeblad og føjer til:

»Houlkær har allerede i dag mange brugere til det etablerede foreningsliv, men der er også rigtig mange, for hvem det ikke er en reel mulighed grundet økonomi at benytte foreningstilbuddene. I Houlkær er der også børn og unge, der har svært ved at indgå i sunde sociale fællesskaber og ikke får investeret tid i bevægelse og sundhed.«

Du kan læse mere på dette link:

http://viborg-folkeblad.dk/viborg/houlkaer-har-fundet-kaedeolien-frem

 

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.