- Se alle bidragsydere Her

Granada-indvielse udsat til foråret

Vandhullet i Granada-skoven, ultimo september 2015. Som det fremgår, er arbejdet med at afvande søens  forurenede bundslam fortsat i fuld gang. I erkendelse heraf har initiativtagerne nu valgt at aflyse de planlagte indvielsesfestligheder lørdag 3. oktober.

Vandhullet i Granada-skoven, ultimo september 2015. Som det fremgår, er arbejdet med at afvande søens forurenede bundslam fortsat i fuld gang. I erkendelse heraf har initiativtagerne nu valgt at aflyse de planlagte indvielsesfestligheder lørdag 3. oktober.

Tidsplanen endte med at skride, erkender Initiativgruppen Houlkær

En stor dynge forurenet bundslam. Overdækket med en sort plastic-membran – og omkranset af et gult afspærringshegn.
Ikke ligefrem den festligste kulisse til en officiel indvielse af bydelens nye, rekreative åndehul…..
Den konklusion er de nu også nået frem til i Initiativgruppen Houlkær – og i den lille arbejdsgruppe bag etableringen af det nye madpakkehus og de øvrige nye friluftsfaciliteter i Granada-skoven.
Planen var ellers, at afslutningen af Granada-projektets første etape lørdag 3. oktober skulle have været markeret med sjove friluftsaktiviteter og forskellig anden festivitas.
Men dette arrangement er nu – foreløbig – udsat til engang i foråret.
– Da vi i sin tid fastsatte datoen 3. oktober, var det ud fra en forudsætning om, at Energi Viborg så ville være færdig med at oprense halvdelen af søen – og at den nye bro ved vandhullet ville være på plads.
– Nu viser det sig imidlertid, at den tidsplan ikke kommer til at holde – og så synes vi, det er bedre at vente med indvielsesfestlighederne til foråret, forklarer Stig Jensen fra Initiativgruppen Houlkær.
Til gengæld kan Houlkær-borgere så passende bruge lørdag 3. oktober til at besøge bogbyttemarkedet i Aktivitetshuset, Odshøjvej 7B – eller til at gå til klassisk koncert i Houlkær Kirke med cellist Andreas Brantelid og Det Danske Ungdomsensemble dirigeret af Morten Ryelund……

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.