- Se alle bidragsydere Her

Klar til en ny tennissæson

Mange frivillige i Overlund Tennisklub har op til sæsonstarten været i sving med at trimme klubbens to tennisanlæg i Houlkær og Overlund.

Mange frivillige i Overlund Tennisklub har op til sæsonstarten været i sving med at trimme klubbens to tennisanlæg i Houlkær og Overlund.

Tennisanlægget i Houlkær åbner med standerhejsning 6. maj

Utålmodigheden er så småt begyndt at indfinde sig hos de lokale tennisspillere, nu da udendørssæsonen rykker stadig nærmere.
De seneste uger har der været travl aktivitet på tennisanlæggene i Houlkær og Overlund med at få banerne gjort klar til den nye sæson – og nu er det snart lige op over…..
Første weekend i maj er der – traditionen tro – standerhejsning på anlægget i Overlund – og onsdag 6. maj skydes den nye tennissæson officielt i gang på anlægget i Houlkær.
Standerhejsningen i Houlkær er programsat til kl. 18 – og alle, der ønsker at spille tennis hen over sommeren, er velkomne.
Til stede ved standerhejsningen i Houlkær vil bl. a. være den nye træner i Overlund Tennisklub, Ann Holst Pedersen.
Den nye træner har siden 2006 lært fra sig til både junior- og seniorspillere i Hobro Tennisklub og har selv spillet divisionstennis i både Hobro og Randers.
Allerede i forbindelse med sæsonstarten i Houlkær vil Ann Holst Pedersen være på banen for at give de første instruktioner. Samtidig med at hun i forbindelse med standerhejsningen også håber at få klarlagt, hvem der har planer om at deltage i træningen i foråret.

Fra og med starten af maj måned er det slut med at svinge skovlen i Overlund Tennisklub. Så bliver det i stedet tennisketcherens tur.

Fra og med starten af maj måned er det slut med at svinge skovlen i Overlund Tennisklub. Så bliver det i stedet tennisketcherens tur.

I klubhuset vil der til lejligheden være kaffe på kanden til alle, der møder op.
– Vi vil fortælle om sæsonens aktiviteter – og om hvordan man kommer i gang med at spille tennis, hvad enten man er nybegynder, voksen eller ungdomspiller, øvet eller støvet.
– Vi har noget for enhver, og specielt har vi i år flere gode tilbud til nye spillere, så de kan komme i gang med det rette udstyr – og mulighed for at få den rette instruktion, fremhæver formand i Overlund Tennis Klub, Esben Veng-Christensen.
Træningen for juniorer vil i sæsonen foregå om mandagen på Houlkær-banerne.
I tidsrummet fra kl. 17 til kl. 18.30 er der træning for uøvede og let øvede. De mere øvede ungdomsspillere træner fra kl. 18.30 til kl. 20, og fra kl. 20 til 21 er det de uøvede seniorer, som har mulighed for at få tips og instruktion af Ann Holst Pedersen.
Det er bare om at komme at være med, lokker Esben Veng-Christensen.
– Tennis er et meget fleksibelt spil, som kan spilles stort set altid, bare der er lyst – og vi lægger i Overlund Tennisklub vægt på, at alle skal kunne spille tennis på deres egen måde.
– Vi vil i år forsøge at få et eller flere hold til at deltage i turneringer i nærområdet, men man kan også  ”bare” deltage i vore egne sociale arrangementer med herre-, dame- eller mixkampe.
– På begge vore anlæg er der et godt klubliv, og man kan møde andre tennisspillere på mange forskellige tidspunkter, lyder det inden sæsonstarten fra en spændt og forventningsfuld tennisklubformand.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.