- Se alle bidragsydere Her

Tre travle dage med bold og julestemning

Overalt i Houlkærhallen tittede nisserne frem i forbindelse med Nisse Cup'en. Således også her ved Nisse Cup-tombolaen. Se mange flere billeder fra stævnet i bunden af denne artikel.

Med 130 tilmeldte hold var succes’en nærmest på forhånd i hus, da Houlkær IF i weekenden 12.-14. december inviterede til Nisse Cup 2014

Tombola-nisser, medaljenisser, trænernisser, dommernisser, tidtagernisser, cafeterianisser og charmerende værtsnisser med pebernødder i kurvene. Og først og fremmest: en hel masse entusiastiske fodboldnisser.
Igen i 2014 vrimlede det med nisser i alle afskygninger, da Houlkær IFs fodboldafdeling afviklede sin traditionelle Nisse Cup i Houlkærhallen i weekenden 12.-14. december.
Sammenlignet med i fjor var der endda en glædelig fremgang i antallet af fodboldnisser at spore.
– Hvor vi i 2013 lå på 110 hold, er vi i år tilbage på de 130 hold, som er noget nær med maksimale, vi kan håndtere på en weekend.
– I de ældre årgange er der ganske vist en del hold, som i denne weekend er af sted til stævne i Vildbjerg.
– Til gengæld har vi så fået flere U6-, U7- og U8-hold med. Ligesom vi år også har pigehold med på samtlige årgange, fremhæver Rasmus Sigvardsen, som sammen med hustruen, Dorthe, og Michael Kværndrup udgør Houlkær IFs lille, hårdtarbejdende Nisse Cup-udvalg.

Med op mod 27 timers fodbold - fordelt over fredag, lørdag og søndag - var der gode muligheder for at få fodbold-appetitten stillet i forbindelse med Nisse Cup'en 2014.

De første hold var allerede i ilden fredag eftermiddag, og de sidste kampe fløjtes først af søndag ved 19-tiden.
Dermed bliver det i alt til cirka 27 timers indendørs fodbold fordelt på tre travle Nisse Cup-dage – med de krav, som dét naturligt stiller til staben af frivillige dommere, tidtagere, tombola-passere mv.
Lige præcis på dét punkt kunne Rasmus Sigvardsen godt ønske sig en lidt større stævne-opbakning.
– Det kommer let til at lyde som et surt opstød, men jeg synes ærligt talt godt, der var lidt flere af vore fodbold-forældre, der kunne tage ansvar i sådan en weekend.
– Forestillede man sig, at alle ofrede to timer, og at vagterne blev fordelt nogenlunde jævnt, skulle vi ideelt set bruge over 100 Nisse Cup-frivillige fordelt over de tre dage.
– Men i praksis er vi vel kun omkring 50, hvoraf mange også er aktivt engageret som trænere i forbindelse med stævnet, noterer han.
Sponsormæssigt har Nisse Cup-arrangørerne til gengæld ikke noget at klage over.
Igen i år har Houlkær IF både lokalt – og i en noget større geografisk omkreds – mødt stor vilje til at sponsorere tombola-gevinster.
Og allerede inden stævneregnskabet er gjort endeligt op, kan Rasmus Sigvardsen dermed også melde om et Nisse Cup-overskud, som igen i 2014 ser ud til at løbe op i en ”net lille sum”.
– Det er naturligvis ikke helt uvæsentligt, når man som fodboldklub lægger så forholdsvis mange frivillige timer i sådan et stævnearrangement.
– Men derudover glæder vi os – igen i år – over de mange positive tilbagemeldinger, som vi har fået fra de forskellige deltagerklubber.
– Ind imellem møder vi selvfølgelig også en træner, der ikke er helt tilfreds med sit holds kampprogram. Men langt de fleste giver heldigvis udtryk for, at de synes, Nisse Cup’en i Houlkær er et super-hyggeligt stævne med masser af julestemning.
– Det betyder forhåbentlig, at de også har lyst til at deltage i 2015, forudser Rasmus Sigvardsen.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.