- Se alle bidragsydere Her

Spejderpiger kom heks til hjælp

Som tak for at de hjalp heksen med at få brygget sin heksebryg, blev spejderpigerne til sidst beværtet med spejderkage og monstersaft.

Uhyggelig aften endte hyggeligt, da de grønne pigespejdere i Houlkær fejrede Halloween

Der var græskar, lys, spøgelser og masser af uhygge i og omkring Houlkær Kirke, da de grønne pigespejdere onsdag 29. oktober fejrede Halloween.
De mange zombier, monstre, spindelvævsfigurer og masser af trolde lyttede spændt – og måske en anelse bange – da de blev præsenteret for den mission, de skulle ud på for at hjælpe den skræmmende heks med at vinde sine spejderevner tilbage.
Der skulle bl.a. fremskaffes både blod, timian og jord til heksens heksebryg.
Med en vis frygt og god spejderånd løb spejderpigerne derefter ud i natten .. og snart kunne høres hvin, grin og overraskende udbrud som ”adddddddddd !”.
Ved fælles hjælp fik spejderne dog til sidst hjulpet heksen med at brygge sin heksebryg, så heksen kunne få sine spejderevner igen.
Som tak for hjælpen havde spejderheksen bagt en spejderkage til spejderpigerne.
Og således sluttede endnu en udfordrende aften hos De grønne pigespejdere i Houlkær med kage og monstersaft…..

 

”Addddddddd” var et hyppigt anvendt udtryk, da de grønne pigespejdere i Houlkær fejrede Halloween – og blev sendt på ekspedition i efterårsmørket.

De grønne pigespejdere mødes i øvrigt hver onsdag i Houlkær Kirke:
Smuttepigerne – fra 0. til 3. klasse fra kl. 16.30 til 18.00 og de store spejdere fra 4. klasse fra kl 18.30 til 20.30

 

 

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.