- Se alle bidragsydere Her

Slut med skolefodbold for denne gang

Jacob Flintholm holder pep-talk for sine spillere inden kampen mod Rosendalskolen. Se mange flere billeder fra kampen i bunden af denne artikel.

Efter tre flotte sejre måtte Houlkær-drenge i 4. runde se sig slået af Rosendalsskolen fra Hobro 

Så gik den ikke længere for Houlkærskolens fodbolddrenge.
Efter tre flotte sejre over Vestre Skole, Vestervangsskolen og Bøgeskovskolen i Bjerringbro mødte de mandag 20. oktober deres overmænd i årets udgave af Ekstra Bladets Skolefodboldturnering.
Trods fordel af hjemmebane – og talstærk lokal opbakning fra sidelinjen – måtte Houlkær-drengene se sig elimineret af en flok rød- og hvidklædte modstandere fra Rosendalskolen i Hobro. Kompetent dirigeret fra sidelinjen af assistenttræneren for Hobro IKs superligamandskab, Lars Justesen.
Slutfacit i formiddagskampen på Houlkær Stadion blev en komfortabel – men også noget misvisende – Rosendal-sejr på hele 6-0.
– Vi kan ikke løbe fra, at vi mødte et hold, der på dagen var en tand skarpere, end vi var. Men et slutresultat som 5-2 eller 6-3 ville afgjort have tegnet et mere retvisende billede af kampen, vurderer Houlkær-coach Jacob Flintholm, der med nederlaget fik en fødselsdagsgave, som han afgjort helst havde været foruden.

Betænkelige miner i Houlkær-lejren ved pausestillingen 0-3 i Rosendalsskolens favør.

Meget kunne måske være gået anderledes, hvis et smeld på stangen midt i 1. halvleg i stedet var gået i mål til stillingen 1-1.
Og de rød- og blåstribede Houlkær-drenge skulle under alle omstændigheder have været på scoringstavlen midt i 2. halvleg, da en 100 procents ”friløber” desværre blot resulterede i en afslutning tæt forbi den ene opstander.
Så var modstanderne fra Rosendal straks noget mere effektive, når chancen bød sig i den modsatte ende af banen, og dét blev i sidste ende afgørende for kampens udfald.
Uanset nederlaget til Rosendalskolen er Jacob Flintholm og medtræner Anders Jacobsen dog allerede nu fast besluttede på, at Houlkærskolen også i 2015 skal vise flaget i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering, hvor skolen ellers ikke har været repræsenteret den seneste halve snes år.
– Det har virkelig været en fornøjelse at opleve, hvor seriøst drengene er gået til skolefodbolden i år.
– Og samtidig kan der vist heller ikke være tvivl om, at sådan en skolefodboldturnering er med til at styrke sammenholdet på tværs af årgangene.
– Næste år må vi så bare se, om vi ikke også kan få et pigehold med, lyder det fra Jacob Flintholm.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.