- Se alle bidragsydere Her

Skolefodbold genoplivet med succes

Jacob Flintholm holder peptalk for et par af sine spillere i forbindelse med 3. runde-kampen mod Vestervangsskolen.

Foreløbig er Houlkærskolens fodbolddrenge klar til 4. runde

Finalen i Parken er stadig et pænt stykke væk – men man har jo da altid lov til at drømme….
Indtil videre er det i hvert fald gået over al forventning for Houlkærskolens fodbolddrenge, som i år gør come back i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering efter godt og vel ti års fravær.
Efter to snævre sejre over hhv. Vestre Skole og Bøgeskovskolen i Bjerringbro (i begge tilfælde efter straffesparkskonkurrence) var Houlkær-drengene klar til at møde Vestervangskolen, som bl. a. råder over FK Viborgs U15-landsholdsspiller, Emil Frederiksen.
Umiddelbart vurderet en temmelig skræmmende modstander, men Houlkærskolens udvalgte gik uimponeret til opgaven og endte med at vinde 2-1, og dermed er holdet nu klar til 4. runde, hvor holdet på hjemmebane skal møde Rosendalskolen fra Hobro.
Kampen spilles på Houlkær Stadion mandag 20. oktober kl. 10.30, og ligesom til de foregående kampe i skolefodboldturneringen håber Houlkær-drengene på solid tilskueropbakning fra skolens øvrige elever og andre fodboldinteresserede i lokalområdet.
– Det er jo ikke mindst dét, der gør Ekstra Bladets Skolefodboldturnering til noget helt specielt: At det her er skolens farver, man repræsenterer og kæmper for.
– Der er med sikkerhed andre hold i turneringen, som – taget spiller for spiller – er bedre end vores, men moralen og holdindsatsen på vores hold. Den har i den grad været i top i de første tre kampe, noterer Jacob Flintholm som sammen med lærer-kollegaen Anders Jacobsen står i spidsen for Houlkærskolens genopstandne skolefodboldhold.

Houlkærskolens fodbolddrenge har indtil videre ikke kunnet klage over manglende publikumsopbakning i forbindelse med kampene i skolefodboldturneringen – og det forventes heller ikke at blive tilfældet, når det mandag 20. oktober går løs mod Rosendalskolen fra Hobro.

Træningen forud for skolefodboldturneringen er foregået i valgfags-regi og har omfattet en bruttotrup på 17-18 spillere – fordelt på 7., 8. og 9. årgang.
Mange af drengene skal i efterårsferien af sted til Costa Brava Cup i Spanien – sammen med fodboldkammeraterne fra Eastside Viborg.
Det kan både vise sig at være et handicap – og en styrke – når det 20. oktober går løs mod Rosendalskolen, men uanset resultatet af 4. runde-kampen er Jacob Flintholm og Anders Jacobsen allerede nu fast besluttede på, at Houlkærskolen også skal være repræsenteret i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering til næste år.
– Det har virkelig været en fornøjelse at opleve, hvor seriøst drengene er gået til skolefodbolden i år.
– Og samtidig kan der vist heller ikke være tvivl om, at sådan en skolefodboldturnering er med til at styrke sammenholdet på tværs af årgangene.
– Næste år må vi så bare se, om vi ikke også kan få et pigehold med, lyder det afslutningsvis fra Jacob Flintholm.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.