- Se alle bidragsydere Her

Eastside Viborg indtager Costa Brava

De rød- og blåstribede fra Eastside Viborg har før gjort det godt ved Costa Brava Cup’en i det nordspanske.

Aldrig før har så mange ungdomsspillere fra Houlkær/Overlund brugt efterårsferien på at spille fodbold under fremmede himmelstrøg

Det er lige før, det har karakter af en hel folkevandring, når Eastside Viborgs ungdomsafdeling lørdag 11. oktober sætter kursen sydpå for at deltage i årets Costa Brava Cup.
Ikke færre end 171 spillere, trænere og forældre fra Houlkær/Overlund-området har i år sat sig for at tilbringe efterårsferien ved kysten – og på fodboldbanerne – nord for Barcelona.
– Det er det hidtil højeste antal deltagere i en fodboldtur, arrangeret af Eastside Viborg, noterer tovholder Henriette Gade.
De mange fodboldspillere (138 i alt) fordeler sig på ti fodboldhold – og på fire årgange: U14, U15, U16 og U19.
Drengene er som sædvanligt klart i overtal, men i år får de dog også selskab af et hold rød- og blåstribede U14-piger.
Alene dét at finde et sted i Viborg, hvor der er plads til at tjekke så mange deltagere ind i et virvar af busser, personbiler og vinkende forældre har i denne omgang været noget af en udfordring.
Men med valget af Mercantec som afrejse-terminal mener tur-arrangørerne fra Eastside Viborg, at de på forhånd har taget højde for det værste trafik-kaos.
De mange Spaniens-farere fra Eastside Viborg lægger selv alene beslag på to dobbeltdækkerbusser.
Derudover er der også nogle Eastside Viborg-spillere, der skal med en tredje bus – sammen med spillere fra andre klubber.

Med over 170 deltagere i årets Spaniens-tur var der godt fyldt op i Houlkærhallen, da der 18. september blev holdt informationsmøde for spillere, trænere og forældre.

Alle busser afgår fra Viborg 11. oktober kl. 8 om morgenen – og forventes retur fra Costa Brava lørdag 18. oktober ved middagstid.
Under opholdet i Spanien skal Eastside Viborg-spillerne bo på Hotel Mediterranian Sand i feriebyen Lloret del Mar.
Selve Costa Brava Cup’en fløjtes i gang med åbningsceremoni og indledende puljekampe om mandagen – og afsluttes med finaler om torsdagen.
Alle deltagende Eastside Viborg-hold har selv – på tværs af årgangene – været med til at samle penge sammen til turen – bl. a. ved at pakke DVD’er og rydde op efter Snapstinget i Viborg sidst i juni.
Derudover har der været rigtig stor økonomisk opbakning til turen i form af personlige tilskud og sponsorater fra virksomheder.
Før, under og efter turneringen vil man løbende kunne læse små historier om Eastside Viborg-holdenes oplevelser på Facebook-siden ”Eastside Barcelona 2014”

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.