- Se alle bidragsydere Her

Småt med danselysten

Fremmødet var bestemt ikke overvældende, da der lørdag 14. juni blev inviteret til zumba på torvet i Houlkær. Men de få dansere, der dukkede op, gik til gengæld særdeles entusiastisk til opgaven.

Zumba-event på torvet i Houlkær blev ikke ligefrem noget tilløbsstykke

Hvis man vil opleve spontan dans på torve og stræder, er det åbenbart Brasilien, man skal rejse til i disse VM-tider.
I Houlkær var danselysten unægteligt til at overskue, da Thomas Andersen fra Houlkærskolens SFO og Jacob Flintholm fra det lokale ungeprojekt 14. juni invitererede til friluftszumba på torvet i Houlkær. I samarbejde med det lokale dansestudie, ”Danceproject”.
Selv om vejret dårligt kunne være mere ideelt til formålet, var der – udover instruktør Maria Gamborg – blot mødt tre friske zumba-dansere frem, da der lørdag ved middagstid blev skruet op for dansemusikken i Houlkærcenteret.
– Det er lidt ”ØV”, erkender initiativtager Thomas Andersen.
– Jeg havde på forhånd en forhåbning om, at vi i hvert fald kunne samle 20 børn og voksne til sådan et par timers stemningsfyldt dans på torvet.
– Og jeg undrer mig ærligt talt lidt over, hvorfor det alligevel ikke gik sådan.
– Rammerne på torvet i Houlkær er for mig at se perfekte til formålet – og jeg synes egentlig også, vi som arrangører har gjort, hvad vi kunne for at informere om arrangementet.
– Men nu har vi da i hvert fald gjort forsøget, konkluderer en tydeligt skuffet zumba-arrangør.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.