- Se alle bidragsydere Her

Et skridt nærmere topformen

Brugerne af den populære kunstgræsbane i Houlkær har midlertidigt måttet vige pladsen for denne gravemaskine. Til gengæld er der så forhåbentlig også udsigt til, at boldene inden længe kommer til at rulle noget mere forudsigeligt på kunstgræsset.

Hal-tag bliver tættere og kunstgræsbane jævnere. Alt sammen som udtryk for, at Houlkærhallen på fire år er gået fra at drømme – til nu også at kunne realisere nogle af drømmene

Håndværkere på taget – og en gravko på kunstgræsbanen.
Det er aktuelt dét syn, der møder brugerne af Houlkærhallen – og andre med ærinde for enden af Odshøjvej.
Kunstgræsbanen bliver i disse uger forsynet med nyt underlag og nyt græstæppe – og det tidligere så utætte haltag er ved at blive skiftet ud, så de lokale idrætsudøvere forhåbentlig i fremtiden slipper for de tilbagevendende problemer med dryppende vand på halgulvet.
Begge reparationsarbejder har gennem det seneste år stået højt på prioriteringslisten i Houlkærhallens bestyrelse, og det var derfor også en tilfreds halbestyrelsesformand Jens Johansen, der mandag 19. maj gjorde status på hallens årlige repræsentantskabsmøde.
– Jeg har de to foregående år sluttet min beretning af med at konkludere, at Houlkærhallen er en hal i topform – og de ord kunne ikke være mere sande end i år, konstaterede han.
Den indhegnede kunstgræsbane i Houlkær blev indviet i sensommeren 2013, men selve græstæppet har ifølge Jens Johansen ”aldrig levet op til brugernes og hallens forventninger”.
Den konklusion synes leverandøren nu også langt om længe at være nået frem til, og dermed skulle der nu snart være udsigt til, at fodboldene kommer til at rulle noget mere forudsigeligt på den lokale kunstgræsarena.
– Hvad angår brug hen over vinteren, har banen i høj grad levet op til vores forventninger. Man har næsten ikke kunnet komme forbi morgen, middag eller aften, uden at der har været børn eller voksne i gang med boldspil på banen, nævnte Jens Johansen i sin formandsberetning.

Sympatierne for de nykårede danske mestre fra AaB er tydelige hos de nordjyske håndværkere, som i øjeblikket er i fuld gang med at forsyne Houlkærhallen med et splinternyt tag.

Sikker drift
Om investeringen i det nye tag sagde halbestyrelsesformanden, at det blot er det seneste led i rækken af ”massive investeringer i nyt og renovering af gammelt”.
Og dermed endnu et synligt udtryk for den økonomiske hestekur, som Houlkærhallen har været igennem inden for de seneste tre-fire år.
– Udgangspunktet var, at der i forsommeren 2010 knapt nok var penge i kassen til at betale lønninger og regninger pr. 1. juni.
– Takket være en sikker drift gennem de seneste år står vi nu i en situation, hvor vi har kunnet gå fra at drømme – til også at realisere nogle af drømmene, fremhævede Jens Johansen.
Traditionen tro var Houlkærhallens repræsentantskabsmøde ikke det helt store tilløbsstykke, men det lykkedes dog at få valgt to nye bestyrelsesmedlemmer i stedet for næstformand Ole Birch og kasserer Helge Widemann, der ikke ønskede genvalg.
Nyvalgt til halbestyrelsen blev Agnes Hahn og Caj Stroland. Tonie Holmberg blev genvalgt for endnu en periode, og Henrik Søgaard blev nyvalgt som suppleant.

Læs hele formandens beretning her
http://hallen.houlkaer.dk/?page_id=56714

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.