- Se alle bidragsydere Her

Hundredevis af gæster til røde pølser

For bare to år siden var det opførelsen af en ny sprogfløj, der blev festet for på Viborg Gymnasium og HF. Denne gang var festens midtpunkt en ny administrationsfløj på små 1200 kvadratmeter.

For anden gang på to år kunne Viborg Gymnasium onsdag 23. april invitere til rejsegilde i oversize-klassen

De er efterhånden ved at have en vis rutine i at holde store rejsegilder på Viborg Gymnasium og HF.
Onsdag 23. april kunne gymnasiet for anden gang på to år invitere over 1000 elever, lærere og håndværkere på røde pølser og sodavand på plænen ud mod Skaldehøjvej.
Denne gang for at fejre, at det indtil videre går planmæssigt med opførelsen af en knap 1200 kvadratmeter stor administrationsfløj, som gerne skulle stå klar til brug efter sommerferien.
Den nye tilbygning skal foruden kontorer og lærerværelse rumme et større antal lærerarbejdspladser, hvor skolens over 100 lærere i fremtiden kan sidde og forberede sig til undervisningen.
Samtidig frigør nybyggeriet plads til, at der i den nuværende administrationsfløj kan indrettes seks tidssvarende klasseværelser – specifikt tilpasset undervisningen i historie, samfundsfag, erhvervsøkonomi, psykologi og innovation.
– Naturfagene, sprogfagene og de kreative fag har i forvejen deres eget særlige studiemiljø, og nu får samfundsfagene så også deres egen lille fløj på skolen.
– Men så har vi i øvrigt heller ikke flere byggeplaner på tegnebrættet lige foreløbig, bemærker rektor Lone Eibye Mikkelsen med et smil på læben.

Opførelsen af den 1170 kvadratmeter store, nye administrationsfløj og indretningen af det nye studiemiljø til samfundsfagene løber tilsammen op i godt 20 mio. kroner – incl. inventar.
Hovedentreprenør på projektet er Højslev-firmaet Knudsgaard A/S, og hele byggeriet forventes afsluttet omkring 1. oktober.
Når såvel administrations- som samfundsfagsfløj står færdig har Viborg Gymnasium og HF planer om at invitere til åbent hus, så alle interesserede kan få mulighed for at se sig omkring i de nye lokaler.
– Vi oplevede faktisk en temmelig stor interesse, da vi i 2012 holdt åbent hus i den nye sprog-fløj med tilhørende auditorium, og dét håber vi naturligvis også vil gøre sig gældende, når vi til efteråret på ny kan invitere til åbent hus, bemærker Lone Eibye Mikkelsen.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.