- Se alle bidragsydere Her

Kun en enkelt udskiftning i skolebestyrelse

Efter at fristen for indlevering af kandidatlister er udløbet, ligger det nu fast, at seks ud af syv forældrerepræsentanter fortsætter i skolebestyrelsen på Houlkærskolen efter sommerferien. Eneste nyvalgte er Lene Theil, der afløser den nuværende formand, Morten Andersen.

Skolebestyrelsesvalg i Houlkær blev endnu engang afgjort i al stilfærdighed

Det var åbenbart heller ikke i 2014, traditionen for fredsvalg på Houlkærskolen skulle blive brudt.
Da fristen udløb 28. marts var der ikke indkommet andre kandidatlister end den, der blev resultatet af opstillingsmødet tirsdag 18. marts.
Dermed ligger det nu endegyldigt fast, hvem der i de kommende to år kommer til at repræsentere forældrekredsen i Houlkærskolens bestyrelse.
Morten Abildgaard, Abdul Ahad Abdul-Hanan og Henrik Reinholdt var i forvejen valgt for endnu en to års periode – og de får i den nye skolebestyrelse følgeskab af Christian Schou, Ole Højbjerg, Hilde Marie Wøhlk og Lene Theil, som alle er valgt for en periode på fire år.
Sidstnævnte er eneste nye ansigt i skolebestyrelsessammenhæng. Hun afløser den nuværende formand, Morten Andersen, som efter fire år i skolebestyrelsen har valgt ikke at fortsætte.
Skoleinspektør Ole Birch glæder sig over, at så mange fra den nuværende skolebestyrelse har vist interesse for at fortsætte i endnu en valgperiode.
– Det ser jeg som en bekræftelse på det gode forældresamarbejde, som vi traditionelt altid har haft på Houlkærskolen.
– Samtidig borger det naturligvis også for en vis kontinuitet i arbejdet, at seks ud af de syv nuværende medlemmer fortsætter i skolebestyrelse efter sommerferien, bemærker han.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.