- Se alle bidragsydere Her

Houlkær – nu også med bagagerumsmarked

Næppe var dørene åbnet til bagagerumsmarkedet, før Houlkærhallen var omdannet til en spræl-levende indendørs markedsplads. Se flere billeder fra arrangementet i bunden af denne artikel.

”Det kunne vist næsten ikke være gået bedre”, lyder det fra et par glade arrangører oven på et vellykket premiere-arrangement i Houlkærhallen lørdag 22. marts

Forårsvejret inviterede egentlig også til havearbejde og andre udendørs sysler – men mange valgte nu alligevel at prioritere chancen for et hurtigt impulskøb, da lokalhistoriens første større indendørs bagagerumsmarked lørdag 22. marts løb af stabelen i Houlkærhallen.
Billetsalget var dårligt nok åbnet, før de første markedsgæster så småt begyndte at indfinde sig – og sådan fortsatte det i øvrigt formiddagen igennem.
Til stor glæde – og lettelse – for de to debuterende bagagerumsmarkedsarrangører, Mie Jørgensen og Line Sjørring, som til lejligheden havde indforskrevet både søstre, forældre og ægtemænd til at hjælpe sig med det praktiske.
– Alt er forløbet helt fantastisk, og folk har generelt været positive hele vejen rundt.
– Ja, faktisk kunne det hele vel næsten ikke være gået ret meget bedre, vurderer Mie Jørgensen, idet hun kaster et hurtigt blik på menneskemylderet inde i hallen.
Knap 70 stadeholdere sørgede tilsammen for et broget vareudbud i mange forskellige prisklasser – og flere hundrede gæster betalte gladeligt en rund tier for at komme inden for i hallen og tage effekterne lidt nærmere i øjesyn.
– Det var noget af dét, vi var rigtig spændte på i forvejen.
– Én ting er, at der har været så stor forhåndsinteresse for at tegne stande på markedet, men ville der mon også være tilstrækkelig publikumsinteresse for sådan et nyt initiativ her i Houlkær?
– Den slags kan man jo aldrig rigtig vide på forhånd, konstaterer Line Sjørring, der ellers har boet i Houlkær næsten hele sit liv og dermed må formodes at have et ganske godt kendskab til lokalområdet – og til Houlkær-borgerne.

Mie Jørgensen og Line Sjørring vil endnu ikke love, at de er parate til at stå for et nyt bagagerumsmarked i Houlkær. Det længste, de foreløbig vil strække sig til, er, ”at det ikke er helt utænkeligt”, at de vil forsøge sig med et lignende arrangement en anden gang.

Hverken før – eller under – premiere-arrangementet 22. marts har det skortet på opfordringer til at gøre bagagerumsmarkedet i Houlkær til en tilbagevendende begivenhed.
Men selv er Mie Jørgensen og Line Sjørring endnu lidt forsigtige med at love, at de også er parate til at påtage sig opgaven en anden gang.
– Nu skal vi lige først have evalueret på, hvordan det er gået, og på om resultatet – set i bakspejlet – har været anstrengelserne værd.
– Og med i dét billede hører naturligvis også, at det ikke altid er lige taknemmeligt at skulle følge op på en succes, lyder det en smule forbeholdent fra de to – ellers glade – bagagerumsmarkedsarrangører.
Det længste, de foreløbig vil strække sig til, er, ”at det ikke er helt utænkeligt”, at de vil forsøge sig med et lignende arrangement i Houlkær en anden gang.
Men heri ligger der selvfølgelig også en vis åbning i forhold til de mange, som lørdag 22. marts var med til at sætte Houlkær på landkortet som markedsby….

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.