- Se alle bidragsydere Her

Akut behov for en “kridtmand”

Talentfulde unge fodboldspillere gør det ikke alene. Uden frivillige til at kridte banerne op, er fodboldspillerne i Houlkær ilde stedt i den kommende fodboldsæson.

Kort før sæsonstart er fodboldspillerne i Houlkær kommet i bekneb for en vigtig nøglefigur

Er der mon ikke mindst én i Houlkær, der har talent for at lave pæne, lige kridtstreger?
Eller måske endda et helt sjak af efterlønnere, der gerne vil gøre en god gerning – samtidig med at de får en masse frisk luft?
I så fald opfordres den – eller de – pågældende til at henvende sig til formanden for Houlkær IFs fodboldudvalg, Dorthe Sigvardsen.
– Jo før, desto bedre, som fodboldudvalgsformanden forhåbningsfuldt udtrykker dét.
Få uger inden den nye udendørs sæson for alvor går i gang, er sagen nemlig den, at fodboldspillerne i Houlkær i øjeblikket står uden en fast ”kridtmand”.
Hvervet som opkridter af fodboldbanerne i Houlkær er gennem en årrække blevet varetaget af Tom Johansen, men den tidligere halinspektør har for nylig fået nyt arbejde på Sjælland, og har derfor været nødt til at frasige sig tjansen.
– Dét har vi naturligvis fuld forståelse for – men det stiller ikke desto mindre fodboldafdelingen i en temmelig træls situation.
– Allerede i den kommende weekend går det løs med de første træningskampe – og der er efterhånden kun et par uger til, at forårsturneringen for alvor går i gang, konstaterer Dorthe Sigvardsen.

Set med hendes øjne vil det helt ideelle være, hvis der i Houlkær kunne samles en mindre flok frivillige, som måske oven i købet kunne have socialt udbytte af i fællesskab at opkridte de lokale fodboldbaner.
– Maskinen er der, kridtet er der – og et mindre symbolsk honorar for indsatsen kan vi evt. også finde ud af at tilbyde.
– Først og fremmest skal det dog gerne være lysten, der driver værket – og så naturligvis muligheden for at gøre en indsats for vore mange små og store fodboldspillere i Houlkær.
– I de måneder hvor turneringsaktiviteten er på sit højeste, er der ikke tale om nogen helt ubetydelig arbejdsopgave.
– Til gengæld er der så også en stor del af året, hvor der ikke er behov for, at fodboldbanerne i Houlkær bliver kridtet op, anfører Dorthe Sigvardsen.
Formanden for fodboldudvalget i Houlkær kan kontaktes på tlf. 87258206. Og som sagt: hellere i dag, end i morgen….

 

1 comment to Akut behov for en “kridtmand”

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.