- Se alle bidragsydere Her

Spillehal udlodder 10.000 kr. til natteravne

Selv om Natteravnene ikke decideret patruljerer i Houlkær, støder de jævnligt på Houlkær-ungdommen under deres vandringer i midtbyen.- Så vi kender skam godt Houlkærs dejlige og søde unge mennesker, betoner formand Pernille Cornelius, som her er fotograferet i forbindelse med et natteravne-fremstød på Nytorv.

Jackpot One i Houlkær støtter endnu en gang Natteravnene i Viborg

– Pengene er en kæmpehjælp. 10.000 kr. er mange penge for vores forening – og de vil række langt.
Sådan siger formand Pernille Cornelius, efter at spillehallen Jackpot One i Houlkær endnu en gang har valgt at betænke Natteravnene Viborg med en del af det forgangne års overskud.
– Som “non-profit” forening lever vi udelukkende af sponsorater/donationer – enten i form af økonomiske midler eller naturalier – og vores eksistens er derfor helt afhængig af lokale virksomheders lyst og velvilje til at støtte vores virke.
– Derfor er vi også meget taknemmelige og glade for Jackpot Ones økonomiske støtte, som har en stor betydning for foreningen, understreger Pernille Cornelius.
De 10.000 kr. fra spillehallen i Houlkær vil bl.a. blive brugt til indkøb af bolsjer og kondomer, som Natteravnene uddeler til de unge i nattelivet, ligesom nogle af pengene også vil gå til uddannelse af nye natteravne.

Natteravnene Viborg er let genkendelige i deres karakteristiske gule jakker.- Og donationen på de 10.000 kr. fra Jackpot One i Houlkær kommer til at række langt i foreningens bestræbelser på at gøre nattelivet i Viborg tryggere at færdes i, fremhæver formand Pernille Cornelius.

Siden opstarten i 2008 har Natteravnene Viborg støt og roligt, udviklet sig til en god, stærk og sund forening, hvor fællesskabet og synligheden i gadebilledet prioriteres højt.
– Vi er ikke et lokalt vagtværn, men ved at være til stede på gader og stræder i hold på tre – i de karakteristiske gule jakker – kan vi, som gode rollemodeller påvirke børn og unge til en fornuftig adfærd med mindre vold, hærværk, misbrug, spirituskørsel o.l., forklarer Pernille Cornelius.
Natteravnene er primært at finde i Viborg midtby torsdag, fredag og lørdag, men de tager også gerne ud på opfordring i forbindelse med eksempelvis lokalfester, gymnasiefester o.l.
Foreningen tæller pt. ca. 35 aktive natteravne.
– Men vi har altid plads til nye frivillige, for jo flere, vi er – jo oftere kan vi komme på gaden, påpeger Pernille Cornelius.
Inden man endeligt beslutter sig for at være natteravn, er der mulighed for at komme med ud på en uforpligtende prøvevandring.
Interesserede, der gerne vil høre mere om Natteravnenes virke, er velkomne til at kontakte Pernille Cornelius på tlf. 21 65 78 11 eller via mail-adressen viborg@natteravnene.dk

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.