- Se alle bidragsydere Her

Indefodbold på brasiliansk

De rød- og blåstribede Eastside-spillere markerede sig selv flot ved futsal-stævnet i Overlund med en tredjeplads i B-rækken og en førsteplads i A-rækkens toer-pulje.

Futsal-stævne i Overlund, arrangeret af Eastside Viborgs U14-årgang, samlede deltagerhold fra Silkeborg i syd til Nykøbing Mors og Team Hobro i nord

Eastside Viborgs U14 hold var sammen med DGI arrangør af et velbesøgt og veltilrettelagt Futsal U14 stævne på A- og B-niveau i Overlundhallen lørdag d. 25. januar 2014.
Stævnet var yderst velbesøgt med deltagelse af klubber fra Silkeborg i syd til Nykøbing Mors og Team Hobro i nord.
Stævnet var inddelt i en B-pulje, der blev afviklet om formiddagen med høj intensitet og flotte detaljer i denne teknisk krævende, brasiliansk inspirerede fodbold-type, som spilles på indendørs håndboldbane uden bander, med målmand og fire markspillere. B-rækken blev vundet af Sejs IF efterfulgt af VM Virklund på 2. pladsen, mens Eastside Viborg erobrede bronzemedaljerne.

Over middag blev A-puljen spillet med deltagelse af flere klubber fra Viborg samt Nykøbing Mors og Team Hobro fra nord og VM Virklund fra syd.
Ni hold kæmpede hårdt i tre puljer med mange flotte detaljer, der høstede klapsalver fra de fremmødte tilskuere på lægterne. Viborg-klubberne var flot repræsenteret med to hold fra FK Viborg, to hold fra Søndermarken IK og to hold fra Eastside Viborg.
Efter de indledende puljer, blev holdene om-organiseret i en “vinderpulje”, en “2’er-pulje” og en “3’er pulje”. Da Futsal både er et teknisk krævende og taktisk spil, blev der fra de mange hold fremvist flot, hurtigt kombinationsspil og positionsløb, der gang på gang rystede forsvarene fra hinanden.
Vindere af de tre puljer i A-rækken blev :
FK Viborg : Vindere af 1’er puljen :
Eastside Viborg : Vindere af 2’er puljen
Nykøbing Mors : Vindere af 3’er puljen
Futsal er et nyt indsats-område for såvel DBU som DBI som vinter-træning, da spillet stiller store krav til teknik, hurtigt pasningsspil, taktiske løbemønstre og løb uden bold, og derfor mere ligner de moderne spilleformer, der trænes i udendørs fodbold.
Futsal er derfor velegnet som et træningsalternativ om vinteren og benyttes derfor i vid udstærkning af Eastside Viborgs U14-hold.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.