- Se alle bidragsydere Her

Eastside-hold til tops i Italien

I alt 48 Eastside-spillere – fordelt på fire hold og to årgange – var med på efterårets fodboldtur, der i år – til en afveksling – gik til Gardasøen i stedet for til Costa Brava.

Et halvt hundrede fodbolddrenge- og ledere fra Eastside Viborg havde ikke bare en masse gode fodboldoplevelser med i bagagen, da de i efterårsferien vendte hjem fra Limone Cup’en ved Gardasøen.
Med sig i bussen havde de også en stor flot pokal, som Eastside Viborgs førstehold i U17-rækken sikrede sig ved at finalebesejre Rougsø IF med 1-0.
Optakten til finalen var ellers ikke ligefrem den bedste.
Undervejs til finalekampen lykkedes det chaufføren at tage den forkerte tilkørsel til motorvejen, så bussen måtte køre en god halv time – blot for at være retur ved udgangspunktet.
For drengene fra Eastside Viborg betød det en noget forkortet opvarmnings- og forberedelsestid, men efter et indlæg fra Kasper Andersen midt i første halvleg lykkedes det alligevel Nicolai Nedergaard at heade bolden i nettet til dét, der senere skulle vise sig at blive sejrsmålet i U17-finalen.
Tidligere i turneringen havde Eastside-drengene bl. a. været ude i en anden tæt kamp mod et Hadsten-hold, trænet af Eastside-træner Brian Gades egen gamle fodboldtræner i ungdomsårene. Også her blev det til en hårdt tilkæmpet Eastside-sejr på 1-0 – takket være et pragtmål af Frederik Fredløv Hansen.
I alt stillede Eastside Viborg op med fire hold i årets Limone Cup: To U15- og to U17-hold.
Rejseoplevelsen blev undervejs krydret med et besøg i forlystelsesparken Gardaland, og i det hele taget var turen en rigtig god oplevelse for de i alt 48 Eastside-teenagere og deres voksne ledere.
Ikke mindst takket være velvillig sponsorstøtte fra Kop og Kande, Leoni Advokaterne, Proshop ApS, Tefcold A/S, Sportigan Viborg, Det Boligsociale Fællessekretariat, Daugbjerg Dekoration, Rema 1000, Viborg Billetsælgerforening, Eg A/S og Vestjysk Bank.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.