- Se alle bidragsydere Her

Ny fritidsgård rejser sig

Børn- og unge-udvalgsformand Søren Gytz Olesen glædede sig på kommunens vegne over de nye klub-faciliceter, der nu snart står klar til ibrugtagning i Houlkær.

De kommende brugere diskede selv op med hotdogs til rejsegildet

Nu varer det snart ikke så længe, før børn og pædagoger på ”Gården” i Houlkær kan forlægge residensen fra Fristruphøjvej og til den splinternye fritidsgård i nordenden af Houlkærhallen.
Opførelsen af Houlkærs nye ”ungdoms-mekka” skrider stille og planmæssigt fremad, og som et synligt udtryk for dét, blev der tirsdag 17. september holdt rejsegilde på byggepladsen med taler af formanden for Viborg Kommunes Børne- og Unge-udvalg, Søren Gytz Olesen, og arkitekt Tine Sylvester Bjerg.
Sidstnævnte repræsenterede arkitektfirmaet Gunner Kristensen Aps., som har leveret tegningerne til byggeriet.
Rejsegilde-menuen bestod – som det sig hør og bør – af hotdogs, som til lejligheden var kreeret af Klub Gårdens børn.
Byggeriet forventes endeligt afsluttet i slutningen af november, men først efter nytår bliver de nye faciliteter for alvor taget i brug.
– Og det bliver også først til den tid, vi tager stilling til, hvad den nye fritids- og ungdomsklub i Houlkær skal hedde, oplyser Klub Gårdens daglige leder, Gitte Scharf Gaml.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.