- Se alle bidragsydere Her

VFFere “i stormvejr” i Houlkær

VFFerne Michael Peskovic, Marcus Gustafsson, Andreas Hagen og Simon Vetter fotograferet ved ankomsten til multiarena-indvielsen i Houlkær. VFFerne gik uhøjtideligt med på spøgen og spillede sig ikke ligefrem ud i kampene mod en række skiftende ungdomshold fra Houlkær IF.

Kulturudvalgsformand Per Møller Jensen klippede den røde snor til ny multiarena

De har slået Europa League-triumfatorerne fra Esbjerg og taget fusen på hele fodbold-Danmark her i starten af den nye superliga-sæson, men fredag 30. august kom de ”i menneskehænder” på Houlkær Multiarena – superligaspillerne fra Viborg FF.
Anført af superligamålmand Michal Peskovic stillede VVF med et fem mands-hold, som også talte kapaciteter som svenske Marcus Gustafsson, reservemålmand Kevin Ray Mendoza, norske Andreas Hagen og angrebstalentet Simon Vetter.
Overfor de granvoksne VFFere stod en flok lokale ”fodbolddværge” helt ned til otte års-alderen, men VFFerne gik uhøjtideligt med på spøgen og lod de klejne Houlkær-spillere komme let til målchancerne, mens de selv forfaldt til besnærende – men ineffektivt – boldtrilleri i den anden ende af den 23 x 43 meter store, indhegnede kunstgræsbane ved Houlkærhallen.

Kulturudvalgsformand Per Møller Jensen glædede sig som socialdemokrat over, at det var en rød snor, han skulle klippe over, da han fredag 30. august stod for den officielle indvielse af Houlkærs nye ”Multiarena”.

Multiarenaen er en gave til Viborg Kommune fra DBU – som tak for domkirkebyens værtsskab i forbindelse med U21-slutrunden i Danmark i sommeren 2011.
Kulturudvalgsformand Per Møller Jensen stod på på kommunens vegne for den officielle indvielse, og indrømmede blankt, at det var et noget overrumplet kulturudvalg, der i sin tid pludselig fik en mini-fodboldbane tilbudt – kvit og frit.
– Men vi var samtidig også fuldstændig enige i udvalget om at placere banen et sted, hvor den forhåbentlig vil kunne gøre rigtig god gavn – og det endte så altså med at blive her i Houlkær, konstaterede han.
Formanden for Houlkærhallen, Jens Johansen, betegnede i sin korte indvielsestale multiarenaen som ”en appelsin i turbanen”.
En ny idrætsfacilitet i området, som giver merværdi – ikke bare for Houlkærhallen og for Houlkær IF, men også for skoleeleverne, SFO-børnene og brugerne af den nye fritidsgård, som netop er ved at blive opført i hallens nordende.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.