- Se alle bidragsydere Her

Fornemt punktum af U13-drenge

Eastside Viborgs U13-hold i mesterrække 2 slutter foråret på en andenplads, selv om holdet to gange i løbet af foråret har besejret rækkens nr. 1, Herning Fremad.

Førsteholdet kan efter sommerferien se frem til endnu et halvår i mesterrække 2, mens andetholdet nu rykker op i A-rækken

En andenplads i mesterrække 2 og en suveræn førsteplads i B-rækken – med deraf følgende oprykning til A-rækken.
Det er det imponerende slutfacit for Eastside Viborgs U13-hold efter en forårssæson, hvor sejrene har været langt flere end nederlagene.
I forårets sidste kamp på udebane mod Skjern GF blev det til en kneben – men fortjent – 2-1 sejr til Eastside Viborgs mesterrække 2-hold.
Sejren blev grundlagt i 1. halvleg, som Houlkær/Overlund-drengene vandt med 2-0 på mål af Mathias ”Mini” Møller og Andreas Saaby.
Efter pausen måtte Nicolai Stenskrog og Lau Traberg Hult begge udgå med lyskeproblemer, men de resterende 11 spillere stod distancen og fightede de tre point i hus. Ikke mindst takket være en storspillende målmand, Mads Aarup, som på den baggrund også blev kåret til ”kampens spiller”.
Desværre for Eastside-drengene vandt konkurrenterne fra Herning Fremad senere samme aften deres sidste puljekamp med 7-1 over Lemvig.
Dermed slutter Herning Fremad på førstepladsen i rækken med 24 point og en målscore +30, mens Eastside Viborg følger lige efter med 23 point og en målscore på +22.
Ingen af de to klubber har dog mulighed for at rykke op i mesterrække 1, hvor overbygningsklubberne FC Midtjylland og FK Viborg i forvejen er repræsenteret.
I stedet kan Eastside Viborg-drengene i efterårssæsonen se frem til at blive matchet på M1- og eliteniveau ved forskellige weekendstævner. Bl. a. Merrild Cup’en ved Vejle i weekenden 1.-3. november.

Eastside Viborgs U13-hold i B-rækken rundede foråret af med en sikker 7-0 sejr over Mønsted/Sparkær og er nu klar til at spille i A-rækken efter sommerferien.

I B-rækken satte Eastside Viborgs andethold punktum for forårssæsonen med en aldeles suveræn 7-0 sejr i hjemmekampen på Overlund Stadion mod Mønsted/Sparkær.
Sejren indebærer, at de rød- og blåstribede vinder rækken med hele 27 point og en målscore på +54 – langt foran Skive IK på andenpladsen.
Tobias Lærke viste vejen for holdkammeraterne med et flot langskudsmål, og herefter fulgte et hav af assists fra en veloplagt Kristian Enevoldsen på den offensive midtbane.
Kampens Eastside-spiller blev dog en stærkt spillende Sebastian Lindenhann Daastrup, der fra sin backposition bl. a. lagde op til Jeppe Finøens afsluttende scoring til slutresultatet 7-0.
Ovenpå forårets imponerende sejrsrække i B-rækken bliver det nu spændende at se, hvordan Eastside-drengene kan begå sig i A-rækken efter sommerferien.
Samtidig rykker de unge Eastside-talenter et alderstrin op – og kan i det kommende år kalde sig U14- i stedet for U13-spillere.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.