- Se alle bidragsydere Her

Houlkær-løbere i hopla

Houlkær Løb & Motions karakteristiske blå klubfarver har været særdeles synlige i en række af forårets motionsløb i det midtjyske. Mest udpræget i Herning stafetten hvor fem af de ni deltagende Houlkær-hold opnåede en placering i Top 10. Billedet her er fra Houlkærløbet 2012.

Fem ud af ni deltagende Houlkær-hold løb sig i Top Ti i Herning-stafetten

De blå klubfarver, som kendetegner løberne fra Houlkær Løb & Motion, har ikke været svære at få øje på i forårets motionsløb i det midtjyske.
Både i Søndersø-løbet, i Viborg Halvmaraton og – ikke mindst – i Herning-stafetten har Houlkær-løberne været særdeles synlige – og opnået en række fine resultater.
I Herning-stafetten stillede i alt 195 hold til start. Heraf var de ni hold fra Houlkær – og de fem af holdene løb sig ind i Top 10 på hhv. en første-, en fjerde-, en femte-, en niende- og en tiendeplads.
Vinderholdet bestod Søren Ramsdal Jensen, Bo Aarestrup, Sune Andersen, Allan Ottosen Lynggaard og Jacob Flintholm.
Denne kvintet var tilsammen 1 time 27 minutter og 45 sekunder om at tilbagelægge de 5 x 5km, og det var to minutter og ni sekunder hurtigere end det næstbedste hold fra FYS Sundhed & Træning.

I forbindelse med årets Viborg Halvmaraton blev det til i alt seks podieplaceringer til de lokale motionsløbere.
På halvmaraton-distancen blev Sune Andersen nr. 2 blandt herrerne i 1:15:31, og Vibeke Houlborg var næstbedst i kvindernes løb i tiden 1:27:26.
På 10 kilometer-distancen sluttede Jacob Flintholm som nr. 3 i tiden 0:36:43, og samme placering opnåede de to fem kilometer-løbere Bo Aarestrup og Sara Kortbæk Slot. De to var hhv. 17 minutter og 24 sekunder og 24 minutter og 38 sekunder om at løbe de fem kilometer.
Dagens eneste førsteplads til Houlkær Løb & Motion tilfaldt Karoline Sigvardsen på børnenes 3,7 kilometer distance. Karoline var hurtigste pigeløber på dagen i tiden 18 minutter og 47 sekunder.

I årets Søndersø-løb stillede Houlkær Løb og Motion med i alt 68 deltagere, og det samlede facit blev to individuelle podiepladser – og en sejr i herrernes holdkonkurrence.
Det sejrende tre mands-hold bestod af Sune Andersen, Allan O. Lynggaard og Jonas Brorson, og Sune Andersen supplerede førstepladsen med en individuel tredjeplads i tiden 0:18:59.
Hos damernes løb var det igen op til Vibeke Houlborg at forsvare den lokale løber-ære, og det gjorde hun på fornemste vis med en andenplads i tiden 21 minutter og 48 sekunder.
Alt i alt en rigtig god forårssæson for de blåklædte fra Houlkær Løb & Motion……

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.