- Se alle bidragsydere Her

Houlkærhallen i sikker drift

Investeringen i et nyt elektronisk nøglesystem var ikke nogen helt-ubetydelig post på Houlkærhallens 2012-regnskab, men trods samlede investeringer i 100.000 kroners-klassen lykkedes det alligevel hallen at komme ud af regnskabsåret med et overskud på 127.000 kroner, noterer en tilfreds halbestyrelsesformand, Jens Johansen.

Trods omfattende investeringer kom hallen alligevel ud af 2012 med et overskud på godt 127.000 kroner

En hal i sikker drift – og med økonomi til at reagere, når – og hvis – mulighederne for nye aktiviteter viser sig.
Det var det generelle – og ganske opmuntrende – billede, der blev tegnet af Houlkærhallen på hallens ordinære repræsentantskabsmøde i midten af maj.
I 2012 har hallen sammenlagt investeret omkring 100.000 kroner i videoovervågning, i et nyt elektronisk nøglesystem, i nye hårde hvidevarer i køkkenet, i en ny varmtvandsbeholder og i et nyt blandingsmodul til badevandet.
Trods dét kom Houlkær Hallen ud af regnskabsåret med et overskud på godt 127.000 kroner. Et regnskabsresultat, der vakte almindelig tilfredshed på repræsentantskabsmødet – både hos kasserer Helge Widemann og hos bestyrelsesformand, Jens Johansen.
Udover økonomien kom Jens Johansen i sin formandsberetning bl. a. ind på opførelsen af den nye Fritidsgård i hallens nordende, redningen af det indtil for nylig stærkt skrantende, lokale tennisanlæg, den nye indhegnede kunstgræsbane, som i disse uger er ved at tage form på hallens udenomsarealer, og de foreløbig skrinlagte planer om en fusion mellem Houlkærhallen og Houlkær Idrætsforening.

Læs hele Jens Johansens formandsberetning her Formandens beretning 2013

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.