- Se alle bidragsydere Her

Første spadestik!

To raske ungersvende, Christian og Andreas fra Fritidsgården, var udvalgt til det ærefulde hverv at tage det første spadestik.

Endelig skete det ! Det allerførste spadestik blev taget til Houlkærs nye fritidsklub, der skal bygges i forbindelse med Houlkær Hallen – ned mod skolen.
Der var glade og forventningsfulde børn med flag og bannere overalt.
Søren Gytz Olesen, formand for børne- og ungdomsudvalget, åbnede højtideligheden med en tale, hvor han efter at have talt om alle de udfordringer, projektet har overvundet, bl.a. lagde vægt på samarbejdsværdien i at samle forenings- og klubliv under én hat og i umiddelbar nærhed af skole og SFO.
Bygningsmæssigt er der ingen tvivl om, at det er hårdt tiltrængt for klubben at få nye lokaler. Der var da også store smil og forventningsfulde udtryk i alles ansigter.
Til det ærefulde hverv at tage de første spadestik, var der udvalgt et par raske ungersvende, Christian og Andreas, fra Fritidsgården.
Det var åbenbart ikke så lige en sag, for der måtte lidt opmuntrende tilråb fra Søren Gytz Olesen til, før spaden kom behørigt ned i jorden.
Efterfølgende var der flot danseoptræden af Fritidsgården børn til taktfaste rytmer i forårssolen.
Hele arrangementet sluttede med hjemmebag og saftevand.

 

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.