- Se alle bidragsydere Her

Atter sol over tennisanlægget i Houlkær

Efter at tennisanlægget i Houlkær gennem flere sæsoner har ligget mere eller mindre affolket hen, synes der nu igen at være håb om bedre tider. I hvert fald var der stort rykind af tennisinteresserede i forbindelse med genindvielsen 14. maj.

Indvielsesfest 14. maj varsler bedre tider for tennissporten i Houlkær og Overlund

Symbolikken var næsten ikke til at tage fejl af.
Netop som formanden for Overlund Tennisklub, Esben Veng-Christensen, foldede sit manuskript ud for at holde åbningstale tirsdag 14. maj, brød aftensolen frem over det renoverede tennisanlæg i Houlkær.
Forhåbentlig som et signal om, at de røde grusbaner syd for Houlkær Hallen nu igen er på vej mod bedre tider efter flere sæsoners stille hensygnen.
Væsentligt mere indbydende ser det i hvert fald ud – tennisanlægget – efter at Viborg Idrætsråd, Tuborg Fonden og Overlund Tennisklub tilsammen har investeret små 100.000 kroner i en totalrenovering af baner og klubhus.
Og som udgangspunkt er det da også en fortrøstningsfuld Esben Veng-Christensen, der på vegne af de nye lejere ser tennisfremtiden i Houlkær i møde.
– Med fire baner samlet under én hat får vi nu i nogle helt nye sportslige muligheder for at udvikle tennissporten i Houlkær-Overlund-området.
– Og set i forhold til det sociale liv i klubben, er det da bestemt også et fremskridt, at vi nu får et egentligt klubhus at disponere over – fremfor et lille skur i Overlund, fremhæver han.

Poul Madsen fra Tuborg Fonden (th) og Peter Mandrup fra Viborg Idrætsråd stod i fællesskab for den officielle (gen)indvielse af tennisanlægget i Houlkær.

Selve den ceremonielle indvielse af det renoverede tennisanlæg i Houlkær tog Poul Madsen fra Tuborg Fonden og Peter Mandrup fra Viborg Idrætsråd sig af.
Poul Madsen fra Tuborg Fonden havde forinden overrakt Esben Veng-Christensen en symbolsk check på 16.240 kroner. Penge, som Overlund Tennisklub i realiteten allerede har brugt på nye net og nyt dommertårn mv.
Idrætsrådets økonomiske bidrag beløber sig til knap 45.000 kroner.
Til gengæld er det så også lykkedes at forvandle tennisanlægget i Houlkær til noget nær ukendelighed, kunne en glad Peter Mandrup konstatere på indvielsesdagen.
– Når man tænker på, hvordan her så ud, inden arbejdet gik i gang, er det næsten ikke til at forstå, at det er det samme tennisanlæg.
– Dét glæder vi os over i Viborg Idrætsråd – ligesom vi også glæder os over det idræts-samarbejde, der i løbet af de seneste år er kommet i gang mellem Houlkær og Overlund.
– Det er altid positivt, når klubber kan finde ud af at samarbejde om at skabe nye idrætstilbud for borgerne i et lokalområde, fremhævede Peter Mandrup, inden han sammen med Poul Madsen fra Tuborg Fonden klippede den røde snor over til Overlund Tennisklubs nye ”filial” i Houlkær.

Efter den officielle del af indvielseshøjtideligheden var der bl. a. mulighed for, at kommende talenter i lokalområdet kunne prøve at ”snuse” til tennissporten.

Efter den officielle del af indvielseshøjtideligheden var der opvisningsmatch ved to (skrappe) indbudte gæstespillere fra Århus-kanten.
Værterne fra Overlund Tennisklub trakterede med pølser, kaffe, øl og sodavand, og et par potentielle, kommende tennistalenter fik mulighed for at prøve at svinge en tennisketcher.
Allerede tirsdag 28. maj bliver der en ny chance for at snuse til tennissporten. Da inviterer Overlund Tennisklub til ”familiearrangement” på tennisanlægget i Houlkær med pizza på menuen, favorable introduktionstilbud og diverse tennisaktiviteter for både børn og voksne.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.