- Se alle bidragsydere Her

Flyvende start for løbeklub

Ikke færre end 15 Houlkær-løbere stillede til start, da der for nylig i Århus blev dystet om de danske mesterskaber i 10 kilometer-løb. Heraf blev de 12 noteret for personlige rekorder.

Flotte resultater i Århus og Berlin lover godt for 2013-sæsonen i Houlkær Løb & Motion 

12 personlige rekorder ud af 15 mulige. En enkelt klubrekord – og to hold DM-medaljer.
Det tør nok siges, at Houlkær Løb & Motion fik gjort opmærksom på sig selv, da der for nylig i Århus blev dystet om de danske mesterskaber i 10 kilometer-løb.
Klubrekorden blev sat af Jonas Brorson Jensen, som med tiden 34 minutter og 1 sekund skar syv sekunder af den bestående Houlkær-rekord, og medaljerne blev hentet hjem i to af DM-stævnets holdkonkurrencer.
Trioen Helge Widemann, Thomas Therkildsen og Søren Fly-Hansen sikrede sig ved fælles hjælp sølv i aldersgruppen for de 40- til 44-årige, og i klassen for de 35- til 39-årige vankede der bronze til Brian Jæger Lynggaard, Jacob Flintholm og Palle Hansen.

Brian Jæger Lynggaard, Jacob Flintholm og Palle Hansen hentede sammen DM-bronze i aldersklassen for de 35- til 39-årige.

I det hele taget tyder de foreløbige resultater på, at Houlkær Løb & Motion er på vej mod en rigtig god 2013-sæson.
Senest blev det til fem personlige rekorder ud af seks mulige, da der blev løbet Halvmaraton i Berlin, og specielt Jacob Flintholms tid på 1 time 14 minutter og 13 sekunder ragede op.
Tiden var et helt minut hurtigere end den hidtil hurtigste halvmaraton-tid, en løber i klubben er blevet noteret for.
Sideløbende med de flotte sportslige resultater, fortsætter herreafdelingen i Houlkær Løb & Motion stille og roligt med at vokse.
Afdelingen har netop kunnet byde velkommen til løber nummer 50 i skikkelse af Sune Andersen, som har valgt af skifte medlemsskabet i Viborg Atletik og Motion ud med et medlemskab i Houlkær Løb & Motion.

Trioen Helge Widemann, Thomas Therkildsen og Søren Fly-Hansen sikrede sig ved fælles hjælp sølv i aldersgruppen for de 40- til 44-årige ved DM i 10 kilometer løb.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.