- Se alle bidragsydere Her

Forårsmarked gav rekordstort overskud

Trods udsigt til sne op ad dagen udviklede forårsmarkedet i Houlkær Kirke sig alligevel til noget af et tilløbsstykke.

Trods skræmmende vejrprofetier fandt op mod 300 markedsgæster alligevel vej til Houlkær Kirke 16. marts

Man kan ikke ligefrem sige, der var forår i luften, da Houlkær Kirke inviterede til forårsmarked lørdag 16. marts.
Tværtimod varslede meteorologerne snestorm i løbet af eftermiddagen – uden at det dog tilsyneladende smittede negativt af på fremmødet.
Lige fra kirkens pige- og voksenkor sang dagen ind fra morgenstunden, var der livlig aktivitet overalt i huset. Lodderne til det amerikanske lotteri blev udsolgt i en håndevending, og slutfacit i sidste ende blev et rekordstort overskud på cirka 32.000 kroner. Penge, som efter en endnu ikke endeligt aftalt fordelingsnøgle, skal fordeles mellem De grønne pigespejdere i Houlkær, Houlkær Kirkes børnekor, Kirkens Korshærs varmestue og et sundhedscenter for kvinder og børn i Centralafrika.
Præcis hvor mange, der nåede at besøge forårsmarkedet i løbet af de godt fire timer, arrangementet varede, må bero på et kvalificeret skøn.
– Mellem 250 og 300, lyder vurderingen fra sognepræst Karsten Høgild.
Han hæfter sig i øvrigt ikke mindst ved det gode humør og den gode stemning, der karakteriserede hele arrangementet – lige fra opstillingen gik i gang om torsdagen, til de sidste boder var pakket ned om lørdagen.
I alt var cirka 35 frivillige involveret i forårsmarkedet – i cafeteriet, i ”loppehallen”, i tombolaen og i de forskellige spejderboder.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.