- Se alle bidragsydere Her

Chokeret modtager af Initiativpris

Modtageren af Initiativprisen Houlkær 2013, Niels Ebdrup, fotograferet sammen med Ole Birch, der i sin overrækkelsestale bl. a. fremhævede prismodtagerens ansvarsfølelse, optimisme og samarbejdsevner – og hans parathed til at påtage sig opgaver, som der ellers ikke er mange, der byder ind på.

Overrumplet Niels Ebdrup havde overhovedet ikke fornemmet, hvad der var i vente på årets repræsentantskabsmøde i Initiativgruppen Houlkær

De plejer som regel at have ”lugtet lunten” på forhånd – modtagerne af ”Initiativprisen Houlkær”.
Men onsdag 27. februar var det en totalt overrumplet Niels Ebdrup, der blev den seneste prismodtager i rækken.
– Jeg havde overhovedet ingen anelse om, at det var derfor, jeg gerne skulle komme til repræsentantskabsmøde i Initiativgruppen Houlkær. Ja, helt ærligt, så er jeg dybt chokeret.
– Jeg troede sådan set bare, det handlede om omdelingen af Houlkær Nyt, lød det fra en synligt glad – men også noget betuttet – modtager af Initiativprisen.
Baggrunden for det velfortjente skulderklap fra Initiativgruppen Houlkær er en årelang indsats til gavn for Houlkær-området.
Som lærer på Houlkærskolen var Niels Ebdrup bl. a. gennem en længere periode den store drivkraft bag Houlkær-løbet. Og i dag er det ikke mindst ham, der som koordinator sørger for, at Houlkær Nyt bliver distribueret rundt til de mange husstande i lokalområdet.
– Niels Ebdrup er ikke bange for at gå foran – og påtage sig de opgaver, som der ellers ikke er mange, der byder ind på. Hans indsats er kendetegnet ved en stor ansvarsfølelse. Han er samarbejdsorienteret og ser muligheder fremfor begrænsninger. Og så formår han med sit optimistiske sindelag at få optimismen til at smitte af på omgivelserne, fremhævede skoleinspektør Ole Birch i sin tale til den nybagte Initiativpris-modtager.
Med Initiativprisen følger et diplom, en buket blomster og en gave, der forhåbentlig kan hjælpe modtageren med ”at holde liv i flammen” nogle år endnu: I 2013 et overdækket bålfad til sommerhus-brug.
Forud for prisoverrækkelsen var gået et såre udramatisk og ikke specielt velbesøgt repræsentantskabsmøde, hvor det dog ikke desto mindre lykkedes at rekruttere nye – og yngre – kræfter til arbejdet i Initiativgruppen.
Erik Overgaard Hansen takkede af som bestyrelsesmedlem og blev afløst af Henrik Søgaard, der er formand for Grundejerforeningen Gl. Asmild.
Derudover blev der på repræsentantskabsmødet også nyvalgt to suppleanter, Karsten Bækgaard og Agnes Hahn, som dermed ligeledes får mulighed for at give deres besyv med på det kommende års bestyrelsesmøder i Initiativgruppen.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.