- Se alle bidragsydere Her

Stram op på den sjove måde

Instruktør Sara Rosborg tilbyder nu også styrke- og udholdenheds-træning i forbindelse med de ugentlige trænings-seancer i Houlkær Hallen.

Zumba-træningen i Houlkær bliver for fremtiden krydret med ”MBC”

“Kom i form og få strammet op på den sjove måde”.
Sådan lyder det lokkende fra zumba-instruktør Sara Rosborg, som her efter nytår har taget hul på en ny halvsæson i Houlkær Hallen – i samarbejde med Houlkær IFs fodboldafdeling.
Hovedelementet i træningen er fortsat ”zumba fitness” – en træningsform, hvor deltagerne får pulsen op og sved på panden ved at bevæge sig til æggende, latinamerikanske rytmer – men som noget nyt i 2013, står der nu også ”MBC” på programmet i Houlkær torsdag aften mellem kl. 19 og 20.
MBC er en forkortelse for ”Movitaz Body Challenge” – og motionsformen er dermed opkaldt efter Sara Rosborgs eget fitness-foretagende, Movitaz, som hun driver sammen med Susanne Knudsen, der også med mellemrum har optrådt som zumba-instruktør i Houlkær.
– MBC er styrke og udholdenhedstræning til energisk musik – med fokus på at stramme hele kroppen op.
– Vi anvender funktionelle øvelser, som også kan laves derhjemme. Og resultatet vil være en mere udholdende, tonet og fastere krop, forklarer Sara Rosborg.

Den fremtidige træning i Houlkær vil typisk være tilrettelagt, så den kommer til at bestå af 40 minutters zumba og 20 minutters MBC.
Bortset fra dét er konceptet præcis det samme som hidtil, d.v.s. at deltagerne betaler 50 kr. pr. gang. Uden at de i øvrigt binder sig til mere end den enkelte træningstime.
I kulissen er det fortsat Niels Laursen fra Houlkær IFs fodboldudvalg, der tager sig af det praktiske i forbindelse med zumba-træningen, og det er også ham, man skal kontakte på mail-adressen am.tranum@gmail.com, hvis man har yderligere spørgsmål om zumba-aktiviteten i Houlkær.
Zumba-træningen er i dag ikke helt det samme ”guldæg” for de lokale fodboldspillere, som den var i det første års tid.
– Men i 2012 havde vi trods alt stadig et overskud på cirka 30.000 kroner ved at tilbyde zumba i Houlkær Hallen.
– Det er da også værd at tage med, konstaterer Niels Laursen snusfornuftigt.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.