- Se alle bidragsydere Her

Hallens kiosk genåbnet

Den nye cafeteriaforpagter, Brian Soelberg, er i forvejen et særdeles velkendt ansigt i Houlkær IF – og blev endda for et par år siden hædret med Jyske Banks lederpris for sit mangeårige frivillige arbejde i Houlkær IFs fodboldafdeling. Her er han fotograferet ved prisoverrækkelsen omgivet af fodboldudvalgsformand Palle Laursen (tv) og Morten Nielsen fra Jyske Bank (th).

Brian Soelberg er pr. 1. december ansat som ny servicemedarbejder og cafeteriaforpagter i Houlkær Hallen

Et længe næret ønske blandt idrætsudøverne i Houlkær IF ser nu ud til at være gået i opfyldelse.
Fra og med 1. december er det atter blevet muligt at købe en sodavand eller en kop kaffe i Houlkær Hallens cafeteria før og efter træningen.
Genåbningen af cafeteriet er blevet en realitet, efter at Houlkær Hallen netop har ansat Brian Soelberg som servicemedarbejder – og som forpagter af hallens kiosk.
Som servicemedarbejder skal Brian Soelberg bl. a. hjælpe brugerne af hallen med det praktiske i forbindelse med træningspas og stævner i hallen, og han overtager desuden pasningen af haltelefonen, så det fremover typisk vil være Brian Soelberg, man får fat i, hvis man ringer på hallens nummer: 6051 2787.
– Vi ved, at det længe har været et stort ønske i idrætsforeningen at få kiosken op og køre igen. Det sker så nu, og vi håber selvfølgelig, at brugerne af hallen bakker op omkring Brians initiativer i den udstrækning, det er muligt.
– Skal Brian drive en kiosk, skal vi selvfølgelig også bruge den, når vi er aktive i og omkring hallen, indskærper formanden for Houlkær Hallens bestyrelse, Jens Johansen.

Den nye cafeteriaforpagter og servicemedarbejder er i forvejen et særdeles kendt ansigt i den lokale idrætsverden – og blev så sent som for et par år siden hædret med Jyske Banks lederpris for sit mangeårige frivillige arbejde i Houlkær IFs fodboldafdeling.
Brian Soelberg har således både gjort sig bemærket som træner i pige- og drengeafdelingen, som medlem af fodboldudvalget, som kontaktperson til samarbejdspartnerne,Team Viborg og Overlund GF, og ikke mindst som kampfordeler i klubben.
Ansvaret for rengøringen i hallen ligger også efter ansættelsen af Brian Soelberg hos Dorthe Pedersen, mens det fremdeles er halbestyrelsesformand Jens Johansen, man skal have fat i, når det gælder den daglige ledelse, booking af hallen/ændringer af bookinger, administration og økonomi.

 

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.