- Se alle bidragsydere Her

Flyvende start for “ny” Fakta

Allerede et kvarters tid inden den nye Fakta slog dørene op 14. juni, begyndte der at samle sig kø foran indgangen.

Kunderne strømmede til på åbningsdagen torsdag 14. juni

Allerede inden åbningstid klokken 8 stod et halvt hundrede kunder troligt i kø foran forretningen.
Og sådan fortsatte det i øvrigt dagen igennem, da den nye Fakta-butik i Houlkær åbnede torsdag 14. juni med slagtilbud på bl. a. saft, toiletpapir, frugt, vin og kyllingeoverlår.

-Vi kan kun sige, at vi er kommet rigtig godt fra start i de nye omgivelser.
– Omsætningen endte vel med at blive fem-seks gange højere end på en almindelig god dag, og allerede midt på eftermiddagen havde vi eksempelvis solgt mellem 15.000 og 20.000 stykker løs frugt til en krone stykket, nævner butikschef Kenneth Jul.

Ribena-saft til 15. kroner var et af slagtilbuddene på åbningsdagen i den nye Fakta. Derudover var der bl. a. også tilbud på frugt, toiletpapir, vin og kyllingeoverlår.

Helt indtil kl. 19 aftenen før åbningen, var der ellers optræk til krise i den ”nye ” Fakta, som er indrettet i Superbrugsens tidligere lokaler i Houlkærcenteret.
It-udstyret drillede – med dét resultat, at varerne ikke kunne scannes ind ved kasserne – og kun i kraft af en sidste øjebliks slutspurt fra Coops it-afdeling lykkedes det at blive klar til åbningen.
Alt dét mærkede kunderne dog ikke noget til, da først skydedørene blev slået op til den 957 kvadratmeter store butik, som indtil videre kan bryste sig med prædikatet ”Danmarks største Fakta”.

Og selv om kassekøerne til tider strakte sig næsten halvvejs gennem butikken, tog kunderne generelt åbningstumulten med godt humør.
”Nu kan man da i det mindste se, hvor de forskellige varer befinder sig!”
”Ja, det er så sandelig noget andet end i den ”gamle” Fakta”.
Sådan gik snakken dagen igennem kunde-og-kunde-imellem, alt imens en stab på en halv snes Fakta-medarbejdere havde rigeligt at gøre med at fylde hylder og kummefrysere op igen – i takt med, at de blev tømt.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.