- Se alle bidragsydere Her

Den sidste lille prik over i’et

En flok stolte 6. klasse-elever fra Houlkærskolen har nu afmærket de to nye hjertestier i Houlkær med deres egne, hjemmelavede tinhjerter.

Elever fra Houlkærskolen har nu sømmet deres egne, hjemmelavede tinhjerter fast på pælene langs de to nye hjertestier i Houlkær

Godt nok blev stierne officielt indviet 7. juni – men det er først nu, de nye hjertestier i Houlkær er helt, som de skal være.
Den sidste lille prik over i’et blev sat tirsdag 12. juni, da eleverne i 6. klasse på Houlkærskolen sømmede deres egne, hjemmelavede tinhjerter fast på de træpæle, der markerer hjertestiernes forløb gennem Houlkær – og gennem Granada-skoven.

 

Som Flemming Blaabjerg fra Hjerteforeningens lokalkomité i Viborg bemærkede i forbindelse med den officielle indvielse, er der nu i alt 126 hjertestier i Danmark – men kun to, hvor pælene er forsynet med hjerter i en alternativ udformning.

Koncentrationen var stor, da tinhjerterne blev sømmet fast på pælene langs hjertestien.

Hjerterne har 6. klasse-eleverne fremstillet i Houlkærskolens sløjdlokale – med hjælp fra sløjdlærer Flemming Wilkes og Mette Bukhave, som i samarbejde med Hjerteforeningens lokalkomité har stået bag etableringen af de nye, lokale hjertestier.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.