- Se alle bidragsydere Her

Åbent hus blev en succes

Omkring 50 interesserede tog imod invitationen, da Boligselskabet Viborg torsdag 26. april inviterede til åbent hus på adressen Odshøjvej 30, 2. tv. – Det var langt flere, end vi på forhånd havde turdet håbe på, lyder det fra en glad Ulla Jørgensen fra Boligselskabet Viborgs udlejningsafdeling.

Omkring 50 interesserede benyttede lejligheden til at se sig omkring i Houlkærvænget

– Vi kan kun sige, det blev en succes. Vi havde slet ikke turdet håbe på så stort et fremmøde.
Ulla Jørgensen fra Boligselskabet Viborgs udlejningsafdeling kan dårligt få armene ned igen, efter at boligselskabet torsdag 26. april forsøgte sig med at holde åbent hus i Houlkærvænget.
I et utraditionelt forsøg på at få udlejet nogle af de knap 30 lejligheder, som i øjeblikket står tomme i bebyggelsen.
I to timer fra kl. 14-16 var der åbne døre på adressen Odshøjvej 30, 2. tv., og omkring 50 interesserede benyttede lejligheden til at se sig om i den møblerede lejlighed, der til daglig fungerer som fast tilholdssted for Den Internationale Familiehøjskole og Viborg Kommunes fremskudte jobcenter.
– Mange af de fremmødte var tydeligvis positivt overraskede over, hvor velindrettede og lyse lejlighederne i Houlkærvænget er – og hæftede sig også ved de store og dejlige altaner.
– Og ikke mindst var de besøgende glade for, at vi i det hele taget holdt åbent hus, så de fik muligheden for at se og fornemme, om Houlkærvænget i fremtiden kan være noget for dem.
– På den baggrund kan jeg allerede nu fastslå, at det garanteret ikke er sidste gang, vi forsøger os med sådan et åbent hus-arrangement, lyder det fra en glad Ulla Jørgensen, som er overbevist om, at fremstødet også nok skal kaste et antal nye lejeaftaler af sig.
Som et ekstra trækplaster i forbindelse med åbent hus-arrangementer diskede Boligselskabet Viborg op med lidt godt til ganen, og der var også mulighed for, at gæsterne kunne deltage i en konkurrence – og i heldigste fald vinde tre flasker vin.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.