- Se alle bidragsydere Her

Beboerrådgiver hædret med initiativpris

Ole Birch overrækker ”Initiativprisen Houlkær 2012” til beboerrådgiver Tonie Holmberg, Boligselskabet Viborg. Hædringen fandt - traditionen tro – sted i forbindelse med det årlige repræsentantskabsmøde i Initiativgruppen Houlkær.

Tonie Holmberg blev dermed nr. syv i rækken af Initiativpris-modtagere i Houlkær

Engageret. Initiativrig. Vedholdende. Omsorgsfuld. Optimistisk. Samarbejdsvillig. Kvalitetsbevidst og fagligt velfunderet.
Det skortede ikke på rosende tillægsord, da Initiativgruppen Houlkær for syvende gang uddelte sin årlige ”Initiativpris” til en af de ildsjæle, der med sin indsats i dagligdagen er med til at gøre Houlkær til et lidt bedre sted at bo.
Initiativprisen 2012 gik til beboerrådgiver Tonie Holmberg, Boligselskabet Viborg.
Hun er ikke bare et fast – og populært – holdepunkt for beboerne i Houlkærvænget og Houlkærparken. Hun er også en af hoveddrivkræfterne bag den årlige Houlkær Festuge. Medlem af Houlkær Hallens bestyrelse – og organisator bag det årlige juletræsarrangement på torvet i Houlkærcenteret.
For nu blot at nævne et lille udpluk af prismodtagerens mange indsatsområder i lokalområdet.
– Du er rigtig god til at se helheder. Du har fingeren på pulsen og ved stort set altid, hvad der foregår. Og så kan man altid være sikker på, at tingene er i orden, når det er noget, du har haft med at gøre, fremhævede skoleinspektør Ole Birch, da han på Initiativgruppens vegne overrakte ”Initiativprisen” til en synligt glad Tonie Holmberg.
– Det er altid dejligt at få bevis for, at der er nogle, der sætter pris på det arbejde, man går og gør i det daglige. Men det er nu langt fra mig, der fortjener hele æren.
– Fundamentet var lagt – længe inden jeg i sin tid blev ansat som beboerrådgiver her i området, lød det nærmest selvudslettende fra årets initiativprismodtager.
Med ”Initiativprisen Houlkær” følger en buket blomster, et diplom og en lidt større gave – i år et bålfad, der forhåbentlig kan hjælpe Tonie Holmberg med at ”holde ild i flammen” en rum tid endnu.
Tidligere er Initiativprisen tilfaldet Inger Møller, Charlotte Lund, Tove Rasmussen , Karla Pedersen, Godtfred Sorvad og Jacob Flintholm.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.