- Se alle bidragsydere Her

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde i hallen

Eneste punkt på dagsordenen er valg af et nyt bestyrelsesmedlem

Den selvejende institution, Houlkærhallen, holder mandag 16. januar ekstraordinært repræsentantskabsmøde i hallens mødelokale.
Mødet er berammet til kl. 19.00, og eneste punkt på dagsordenen – udover valg af dirigent – er valg af et nyt medlem til bestyrelsen i stedet for Henrik Laustsen, der har ønsket at trække sig.
Houlkærhallens repræsentantskab udgøres hovedsageligt af repræsentanter for de idrætsforeninger, der benytter hallen i dagligdagen.
Derudover har lnitiativgruppen Houlkær ret til at vælge seks repræsentanter, som repræsenterer de institutioner, organisationer, foreninger og virksomheder, som er medlemmer af Initiativgruppen Houlkær.
Bestyrelsen for Houlkærhallen består i øjeblikket af Jens Johansen (formand), Ole Birch (næstformand), Henrik Laustsen (økonomiansvarlig) samt Tonie Holmberg og Majbritt Clausen (menige bestyrelsesmedlemmer).

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.