- Se alle bidragsydere Her

Nisse Cup – nu i alt over fem dage

Houlkærs U10-piger nåede helt til tops i deres række og er her i færd med at indkassere deres velfortjente præmier.

2., 3. og 4. december lagde de yngste ”nisser” for med over 30 timers fodbold i Houlkær Hallen

Ét mammutstævne for de yngste fodboldnisser – og op mod jul endnu to dage med indendørs fodbold. Denne gang for teenage-nisserne.
Den årlige Nisse Cup i Houlkær har i 2011 grebet om sig, så det traditionsrige julestævne nu i alt strækker sig over ikke færre end fem dage.
2., 3. og 4. december gik det løs i Houlkær Hallen med over 30 timers fodbold for de 6- til 12-årige, og 17. og 18. december fortsætter løjerne i Overlund Hallen med et decideret ungdomsstævne for de 13- til 19-årige.
Det nye koncept med at dele Nisse Cup’en op i et børne- og et ungdomsstævne er i realiteten en logisk konsekvens af det stadig mere omsiggribende ungdomsfodboldsamarbejde mellem Houlkær og Overlund.
I Houlkær er det nu børnefodboldafdelingen alene, der står som arrangør af de tre dages Nisse Cup, men stævnet er såmænd ikke blevet mindre af den grund, konstaterer en tilfreds Jens Johansen, som sammen med Brian Børsting og Morten Nielsen har stået for den overordnede koordinering af stævneaktiviteterne.
– Med 125 deltagende hold kan vi rent faktisk notere en fremgang i forhold til Nisse Cup’en 2010. Og i forhold til det oprindelige budget for stævnet har vi været nødt til at udvide den samlede spilletid med omkring syv timer. Simpelthen fordi der har været så stor interesse for at være med, fremhæver han.

Træner Brian Børsting holder peptalk for Houlkærs U10-drenge inden den afgørende kamp i puljen.

Julestævnet i Houlkær er ellers igennem mange år blevet afviklet over stort set den samme læst. Med ”Tordenskjolds Soldater” i rollerne som tidtagere, dommere, tombola-bestyrere etc.
Også på dét punkt er der nu rusket godt og grundigt op i traditionerne.
Selve stævneudvalget tæller ganske vist kun tre personer, men dertil skal lægges op imod 50 andre frivillige, som via diverse arbejdsgrupper har været aktivt involveret i planlægningen gennem det meste af efteråret.
– En gruppe har f. eks. haft ansvaret for udsmykningen, og en anden gruppe har haft ansvaret for bemandingen af dommerbordet. På den måde har en stor del af de praktiske arbejdsopgaver været delegeret ud på forældre og trænere, så vi andre i højere grad har kunnet koncentrere os om ”det overordnede”.
– Og dét har – for mig at se – fungeret ganske fortrinligt, vurderer Jens Johansen.
Til gengæld går hele overskuddet fra de tre dages Nisse Cup i Houlkær Hallen så også til børnefodbolden i HIF, og dét har da nok ikke været nogen helt uvæsentlig motivationsfaktor for de mange frivillige, der på forskellig vis har givet en hånd med.
Det endelige overskuds størrelse afhænger bl.a. af omsætningen i tombolaen, men alene på baggrund af de 125 deltagende hold forventer HIFs børnefodboldafdeling at komme ud af årets Nisse Cup med et økonomisk plus i størrelsesordenen 30.000 kroner.
– Det skyldes ikke mindst en stor opbakning og støtte fra en lang række lokale erhvervsdrivende.
– Krise eller ej, så har de virkelig været flinke til at bakke Nisse Cup’en op, fremhæver Jens Johansen.

Se flere fotos fra Nisse Cup’en på Houlkær IFs hjemmeside www.houlkaer.dk

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.